Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • Yhden kerran mantelihappokuorinta 39 € (arvo 99 €)
  – säästä 61 %
 • Kolmen kerran mantelihappokuorinta 105 € (arvo 297 €)
  – säästä 65 %

Hedelmähappoihin kuuluvalla mantelihapolla on monia dermatologisia ominaisuuksia, tehden siitä tehokkaan hoitomuodon lähes kaikkiin iho-ongelmiin. Mantelihappokuorinta poistaa ensisijaisesti kuolleen ihosolukon, tehostaa kollageenin tuotantoa sekä parantaa ihon kosteustasapainoa. Näin ollen mantelihappokuorinta on mitä parhaimpia hoitoja kasvojen kirkastamiseen, kiinteytykseen sekä elinvoimaisuuden lisäämiseen, taaten nopeat ja näyttävät tulokset.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan neutralointigeelin sekä hoitovoiteen. Itse happokuorinta tehdään 30 % mantelihapolla. Hoidon jälkeisenä päivänä iho voi punoittaa ja muutamassa päivässä ihosolukon kuoriutuminen alkaa tavallisesti suu- ja nenänpielistä. Iholle saattaa myös ilmestyä epäpuhtauksia ihon puhdistuessa. Kasvojen kosteuttaminen on erittäin tärkeää hoidon jälkeen! Katso alta, millaisille iho-ongelmille happokuorinta sopii.

Kenelle mantelihappokuorinta sopii:
– Sopii epäpuhtaalle ja akneiholle vähentäen iholta bakteereja
– Supistaa ihohuokosia
– Vaalentaa arpia
– Pehmentää ja silottaa kuivaa ja karheaa ihoa
– Madaltaa pinnallisia juonteita
– Tehoaa auringon aiheuttamiin valovaurioihin ja maksaläiskiin

Huomioithan, että mantelihappokuorintaa ei voi tehdä rikkinäiselle iholle eikä raskauden ja Roaccutan-kuurin aikana. Myös aktiivinen herpes on este happokuorinnalle.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 045 230 0172 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Voit varata ajan myös tekstiviestillä sekä Facebookin ja Instagramin yksityisviestillä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

LOOK AT ME OY

Turun keskustassa sijaitseva uudenajan kauneushoitola Look At Me Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaita kauneudenalan hoitoja kilpailukykyiseen hintaan. Hoitolan palvelutarjonnasta löydät täyteainehoidot, kemialliset kuorinnat sekä mesolankahoidot. Asiakkaita palvellaan aina suurella ammattitaidolla ja toimenpiteissä hyödynnetään alan turvallisimpia ja tutkittuja tuotteita. Tutustu myös kauneushoitolan Facebook- ja Instagram-sivuihin!

DIILIÄ MYY

Look At Me Oy
Yliopistonkatu 26 B, 3. krs
20100 Turku
Puh: 045 230 0172
Y-tunnus: 3108815-6
www.lookatme.fi