TARJOUS | Mesoterapia hiustenlähtöön | Oulu

  • Mesoterapia hiustenlähtöön 89 € (arvo 220 €)

Mesoterapiasta apua hiustenlähtöön! Mesoterapian avulla voidaan vahvistaa hiuksia, palauttaa hiusten kasvua sekä parantaa hiuspohjan kuntoa. Tehokkaassa hoitomenetelmässä hiusten kasvua lisääviä aineita ruiskutetaan päänahan alle. Mesoterapia estää hiustenlähtöä, pidentää hiusten aktiivisen kasvun ja kehityksen vaiheita, antaa hiustupille riittävästi tarvittavaa ravintoa sekä lisää hiusten tiheyttä. Paras hoitotulos tulee muutamalla hoitokerralla, mutta alkuun pääset tällä ensimmäisellä hoitokerralla edulliseen hintaan.

Trikoskooppi–hiusten tietokonediagnostiikan avulla voidaan selvittää hiusten ja päänahan kunto sekä määritellä sopiva hoito. Laite on varustettu nykyaikaisella suurennusoptiikalla varustetulla videokameralla, joka mahdollistaa tarkastelun suurella suurennuksella (60, 200 ja 500 kertaisella). Saadut tiedot käsitellään erityisellä tietokoneohjelmalla, jonka avulla voidaan arvioida mahdollisimman tarkasti hiusten ja päänahan kunto.

Trikoskoopin erikoissensorilla ihotautilääkäri tutkii päänahan vaihe vaiheelta: vertailun vuoksi sekä ongelma-alueet että terveet alueet. Toimenpide on täysin turvallinen ja kivuton. Tutkimuksen avulla voidaan valita yksilöllinen hoitosuunnitelma mahdollisimman tarkasti ja määrätä toimenpiteitä erilaisten ongelmien hoitoon. Paras hoitotulos tulee muutamalla hoitokerralla, mutta alkuun pääset tällä ensimmäisellä hoitokerralla edulliseen hintaan.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä
  • Ajanvaraukset 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaolon päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena.
  • Varaa aika varausjärjestelmästä kohdasta ”Mesoterapia hiuksille” ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä.
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa.

TYYLIKOULU WELLHOTTARET

Tyylikoulu Wellhottaret on erittäin monipuolisia kauneus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava hoitola Oulun keskustassa. Yritys tarjoaa kahdessa toimipisteessä muun muassa parturi-kampaamo- ja kosmetologipalveluita. Löydät Tyylikoulu Wellhottaret myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Tyylikoulu Wellhottaret
Torikatu 25
90100 Oulu
Y-tunnus: 1086375-8
Yrityksen sivut

Katso kaikki Kauneus-kategorian diilit