TARJOUS

  • Mikroneulaus kasvoille  45 € (arvo 149 €)

Mikroneulauksen avulla tehostat kollageenin tuotantoa ja uudistat ihoa. Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Mikroneulauksella ihosta tulee pehmeämpi, kirkkaampi sekä terveemmän ja nuoremman näköinen. Hoitona mikroneulaus sopii erityisen hyvin esimerkiksi ikääntyvän tai veltostuneen ihon kiinteyttämiseen sekä laajentuneiden ihohuokosten, juonteiden ja raskausarpien häivyttämiseen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä salongissa

SHAYA BEAUTY HOUSE

SHAYA Beauty House Salon palvelee asiakkaitaan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Punavuoressa. Salongin ammattitaitoinen henkilökunta ja laadukkaat tuotteet takaavat upean lopputuloksen. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan yrityksen palveluvalikoimaan, johon kuuluvat hiustenleikkaukset, värjäykset, kampaukset, tehohoidot, hiusten pidennykset ja permanentit, ripsienpidennykset, kestopigmentoinnit sekä ihokarvanpoistot. Tutustu lisää SHAYA Beauty Houseen Instagramissa.

DIILIÄ MYY

SHAYA Beauty House
Pursimiehenkatu 14 B
00510 Helsinki
Y-tunnus: 3151826-7
Yrityksen sivut

Katso myös muut Kauneus-kategorian diilit