TARJOUS

 • Minigolf kahdelle 9 € (arvo 20 €)
  – säästä 55 %
 • Minigolf neljälle 16 € (arvo 40 €)
  – säästä 60 %

Minigolffia hyvässä seurassa edullisesti! Minigolf on mitä mukavinta tekemistä yhdessä ystävien tai vaikka perheen kanssa. Ottakaa mittaa toisistanne tai kilpaile itseäsi vastaan parantaen edellistä tulosta. Minigolfkentällä käytössäsi on 9 väylää ja 18 reikää. Väylät ja esteet on suunniteltu oikean golfkentän mukaan ja pelivälineinä toimivat oikeat golfpallot ja putterit. Tekonurmi takaa autenttisen golfkentän tunnelman. Saat velotuksetta lainaan lainaputterin ja -pallon. Voit toki halutessasi pelata myös omilla välineillä.

minigolf

Minigolf

Minigolf

Kuva: Bogey Park

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi
 • Käytettävä viimeistään 24 h ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä.

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Bogey Parkissa

BOGEY PARK

Bogey Park on täyden palvelun viihdekeskus, josta löydät neljä Trackman-golfsimulaattoria, 18 reikäisen minigolfkentän, biljardi- ja pöytäcurlingpöydät sekä dartsin. Bogey Parkissa voit todella rentoutua virvokkeiden äärellä esimerkiksi urheilua katsellen tai lautapelejä pelaten. Bogey Park sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella Kauppakeskus Ainoassa Espoon Tapiolassa. Paikalle pääset kätevästi metrolla, bussilla, autolla tai vaikka pyörällä.

DIILIÄ MYY

Bogey Park
Tapionaukio 4
02100 Espoo
Puh:050-5538422
Y-tunnus: 3163633-5
Yrityksen sivut

Katso myös muut Tekeminen-kategorian diilit