Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 3 tapaamista personal trainerin kanssa yksilöohjauksessa 69€ (arvo 240€)
  – säästä 71%
 • 5 tapaamista personal trainerin kanssa yksilöohjauksessa 99€ (arvo 400€)
  – säästä 75%
 • 5 tapaamista personal trainerin kanssa pienryhmässä 59€ (arvo 200€)
  – säästä 71%

Jos salilla puurtaminen tai ryhmäliikunta ei ole tuottanut kaipaamaasi kehitystä, niin ei hätää – M&M valmennuksen personal trainer Lasse auttaa sinua saavuttamaan omat henkilökohtaiset hyvinvointitavoitteesi. Tapaamisiin sisältyy kuntosaliohjelmat ja niiden mukaiset ohjaukset, joissa käydään läpi sinulle sopivimmat liikkeet ja niiden oikeaoppiset ja turvalliset käytännöt. Personal trainer Lasse toteuttaa runsaan 20 v. kokemuksella juuri sinun tavoitteiden mukaisen ohjelman. Tapaamiset aloitetaan aina fitnesskonsultaatiolla, jossa kartoitetaan juuri sinun lähtökohdasi ja tavoitteesi.

Pienryhmässä saat personal training tasoista ohjausta yksilöohjausta edullisempaan hintaan. Pienryhmissä treeniohjelmat vaihtuvat säännöllisesti, jotta et tylsistyisi. Vaikka treenaamme ryhmässä, yksilölliset erot ja lähtötasot otetaan huomioon. Saat lähes henkilökohtaista valmennusta ja samalla kannustavan sekä motivoivan ilmapiirin, jossa yhden onnistuminen lisää halua saavuttaa omat tavoitteet. Myös pienryhmätapaamisiin sisältyy fitnesskonsultaatio. Pienryhmässä on noin 6-9 henkeä.

Personal trainer -tapaamiset pidetään Keravan Powercenterissä, jossa on Keravan seudun monipuolisimmat treenipuitteet: yli 1600 neliötä, jossa erillinen naisten sali, Power Cross -sali ja yli 140 erilaista kuntosalilaitetta.

EHDOT

 • Ensimmäinen käyntikerta on tehtävä 1 kk sisällä lahjakortin ostosta
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 040 414 2610 tai sähköpostitse [email protected] Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä personal trainer Lasselle

M&M VALMENNUS – LASSE

Hei! Olen Lasse, liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen. Olen opiskellut liikunnanohjausta, ravintotieteitä, psykologiaa ja auttanut tuhansia saavuttamaan henkilökohtaiset hyvinvointitavoitteensa runsaan kahden vuosikymmenen kokemuksella. Erityisosaamistani on pysyvien tulosten aikaansaaminen ravintovalmennusta (osallistuminen verkossa) ja liikuntaa yhdistämällä. Useat asiakkaistani ovat laihduttaneet kymmeniä kiloja ja pitäneet kilot poissa. Halutessasi voit tutustua Lasseen tarkemmin Powercenterin sivuilla.

Kuva ja teksti mukaillen: Lasse, M&M valmennus

Normaalihinta perustuu M&M valmennuksen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 24.9.2019.

DIILIÄ MYY

M&M valmennus / Lasse
Puh: 040 414 2610
[email protected]
Y-tunnus: 2612445-8
www.mmvalmennus.com/lasse

Treenit:
Powercenter
Santaniitynkatu 3
04250 Kerava
www.powercenter.fi