TARJOUS

  • iPhone 6–8 Plus mallien näytönvaihto 49 € (arvo jopa 179 €)

Onko näyttösi mennyt rikki? Mobile Outfittersin löydät Isosta Omenasta! Tarjouksena saat nyt iPhone 6–8 plus mallien näytönvaihdot 73 % alennuksella. Näytöt vaihdetaan ammattimaisesti, huolellisesti ja nopeasti odottaessasi, eikä ajanvarausta tarvita. Voit luottaa siihen, että Mobile Outfittersin työnjälki on aina moitteetonta. Näytönvaihdon yhteydessä saat myös 20% alennuksen näytönsuojauksista. Tervetuloa laittamaan puhelimesi kuntoon!

Tarjous on voimassa seuraaviin iPhone-malleihin:
iPhone 6, iPhone 6 S, iPhone 6 Plus, iPhone 6 S Plus
iPhone 7, iPhone 7 Plus
iPhone 8, iPhone 8 Plus

Eikö puhelimesi olekaan pelastettavissa? Mobile Outfittersin yhteydessä toimiva Ompputori tarjoaa kunnostettuja iPhone-puhelimia edulliseen hintaan. Puhelimet ovat testattuja ja toimivat juuri niin kuin iPhonen pitää. Puhelimille myönnetään 12 kuukauden takuu sekä 14 päivän palautusoikeus. Selaa puhelimia tästä.

Kuvat: Mobile Outfitters

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
  • Voit ostaa/käyttää niin monta lahjakorttia kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä näyttöä vaihtaessa

MOBILE OUTFITTERS

Mobile Outfitters tarjoaa ammattimaisia näytönvaihtoja ja koko puhelimen suojauksia jo yli 700 myymälässä ja 50 maassa! Mobile Outfitters ei ole vain yksi puhelintarvikemyymälä muiden joukossa, sillä sen valikoimaan kuuluvat muun muassa palkitut ClearCoat-näytönsuojaukset, patentoidut koko puhelimen 360º-suojaukset sekä ainutlaatuiset StyleSkins-suojukset. Tutustuttuasi elinikäiseen takuuseen, ammattimaiseen asennukseen ja 100% kustomoitaviin suojuksiin ymmärrät, miksi miljoonat asiakkaat ympäri maailmaa ovat valinneet Mobile Outfittersin. Lue lisää Iso Omenan myymälästä Facebookista ja Instagramista.

Aukioloajat:
Ma–su klo 9–21

DIILIÄ MYY

Mobile Outfitters
Iso Omena, 1. kerros
Piispansilta 11
02230 Espoo
Puh: 040 077 7388
Y-tunnus: 3085347-7
www.moutfitters.com