TARJOUS

  • Morrison’s Brooklyn – kaksi Smash-burgeria vain 20 € (arvo 31 €)

Morrison’s Brooklyn tarjoaa nyt kaksi Smash-burgeria huippuedullisesti vain 20 € hintaan. Burgerit valmistetaan parhaista raaka-aineista täydellisen maun takaamiseksi ja ne ovat Amerikan malliin näyttäviä ja suurikokoisia, joten nälkä lähtee varmasti! Burgerit voit nauttia kaverin kanssa paikan päällä ravintolassa tai hakea mukaan! Katso alta, mitä Smash-burgerit sisältävät.

Smash-burger

Kaksi Smash naudan burgerpihviä, cheddarjuustoa, friteerattua sipulia, rucolaa ja aiolia

***
Brooklyn-ranskalaiset

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 31.12.2021 asti ja on käytettävissä ravintolan aukioloaikojen mukaan
  • Myös take away
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

MORRISON’S BROOKLYN

MorriSon’s on yksi Rafla.fi:n ravintoloista, jotka tunnetaan rennosta ilmapiiristään sekä laadukkaista raaka-aineista valmistetuista runsaan kokoisista annoksistaan. Rafla.fi:n ravintoloihin kuuluvat Amigo, Santa Fé, MorriSon’s Helsinki, MorriSon’s Turku ja MorriSon’s Brooklyn sekä Santa Fé Bar. MorriSon’ssin ruokalistalta löydät amerikkalaistyyliset kana-, kala-, ja liharuoat, salaatit sekä burgerit. Tutustu ravintolaan lisää yrityksen Facebookissa ja Instagramissa.

Kuva: MorriSon’s Brooklyn

DIILIÄ MYYMorriSon's Brooklyn

MorriSon’s Brooklyn
Aleksanterinkatu 15
00100 Helsinki
Y-tunnus: 0800250-2
www.morrisons.fi