TARJOUS

  • 8 viikon joogakurssi 39 € (arvo jopa 144 €)

Aloita syksy joogan parissa! Anandamaya Yoga & Wellness Center tarjoaa 8 viikon joogakurssin edulliseen hintaan.  Kurssivalikoima muodostuu monipuolisesti erilaisista jooga-, kehonhuolto- ja rentoutumiskursseista. Kurssivalikoimasta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivia tunteja. Ensimmäiset kurssit alkavat 15.-21.8, mutta mukaan ehtii mainiosti vielä seuraavallakin viikolla. Vietä ensi syksy omaa kehoasi kuunnellen ja lempeän liikunnan parissa!

Katso tuntikuvaukset ja kurssivaihtoehdot syksylle alta:

Qigong + metsäjooga
Tule mukaan joogaamaan rentouttavaan ympäristöön lähellämme olevaan metsään! Joogana on hathajooga ja tunti sopii kaikentasoisille. Qigong (chi kung) on perinteinen kiinalainen terveysliikuntalaji, jolla lisätään, tasapainotetaan ja ohjataan kehon qi-elinvoimaa ja energian kiertoa. Rauhallisen hengityksen tahdissa tehtävät yksinkertaiset liikkeet avaavat tehokkaasti kehon lukkoja ja rentouttavat. Lopussa pidämme loppurentoutuksen. Ota mukaan oma jooga/jumppamatto ja vesipullo. HUOM Jos on sateinen tai muuten huono keli niin tunti pidetään Joogastudiolla.

Lempeä Hatha jooga

Tervetuloa mukaan lempeään hatha joogaan. Teemme tunnin aikana lempeitä liikkeitä ja venyttelyjä, pranayamahengitysharjoituksia ja meditaation. Tunnin lopussa loppu rentoutus. Tuo mukanasi jooga-/jumppamatto ja juomapullo. Ulkona ollessa tuo tarvittaessa lämpimiä vaatteita, jos on hieman viileää.

Lasten jooga 11-13 v

Lasten joogassa opettelemme omalla joogamatolla rauhassa olemista ja keskittymistä oman kehon toimintaan. Tunnin aikana teemme joogafilosofiaan kuuluvia asanoita eli kehon asentoja sekä pieniä hengitysharjoituksia eli pranayamaa sekä mudria eli energiaa ohjaavia käsien tai sormien asentoja. Jooga auttaa lasta keskittymään hetkeen ja tuo hänet läsnä olevaksi kehoonsa. Lasten jooga kehittää lapsen tasapainoa, kehon hallintaa ja voimaa. Myös keskittymiskyky ja oman mielentilan hallinta kehittyy joogassa. Kaikki asanat ovat turvallisia eikä lasten joogassa tehdä vaativia ”akrobaattisia” jooga-asanoita. Muista ottaa oma jooga/jumppamatto sekä juomapullo mukaan.

Vanhempi-vauva jooga

Joogataan yhdessä vauvan kanssa. Vauvat voivat tulla moniin jooga-asanoihin mukaan tai vauva voi olla viltillä vieressä. Kaikki alle vuoden ikäiset vauvat voivat osallistua tunnille oman vanhemman tai muun aikuisen seurassa. Haemme kehoon voimaa, liikkuvuutta ja virkeyttä. Vahvistamme ja venytämme jooga-asanoilla hengitystämme apuna käyttäen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, aiempaa joogakokemusta ei tarvita. Ota mukaan jooga-/jumppamatto, juomapullo, joustavat vaatteet, alusta vauvalle, sekä mahdollisia leluja vauvalle viihdykkeeksi. (Mattovuokra 2€/kerta)

Perhejooga 1-3v 

Joogataan yhdessä taaperoiden kanssa. Taaperot voivat tulla moniin jooga-asanoihin mukaan vanhempien kanssa. Kaikki 1-3v taaperot voivat osallistua tunnille oman vanhemman tai muun aikuisen seurassa. Haemme kehoon voimaa, liikkuvuutta ja virkeyttä. Vahvistamme ja venytämme jooga-asanoilla hengitystämme apuna käyttäen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, aiempaa joogakokemusta ei tarvita. Ota mukaan jooga-/jumppamatto, juomapullo, joustavat vaatteet sekä itsellesi että taaperolle. (Mattovuokra 2 €/kerta)

Mielenrauhaa ja kehonhuoltoa teinille 14-17v

Tunnin aikana huollamme kehoa sekä mieltämme. Kehonhuolto tunti on rauhallinen, funktionaalinen, meditatiivinen ja lempeä lattiaharjoitus, jossa asennoissa viipyillään kolmesta viiteen minuuttin. Se kohdistuu niveliin, nikamiin, luihin, sidekudoksiin ja faskioihin. Kehonhuolto tunti on täysin funktionaalinen harjoitus, joka kohdistuu aina valittuun kehonosaan tai -alueeseen aktivoiden ja moblisoiden sitä. Pääkohteena on alakeho mutta myös selkäranka ja käsivarret. Pitkäkestoisilla, passiivisilla asennoilla ja rauhallisella hengityksellä avataan ja mobilisoidaan kehoa, poistetaan kireyksiä ja raivataan ja nesteytetään sidekudoksia.

Kehonhuoltoa + keskustelupiiri

Kehonhuolto tunti on rauhallinen, funktionaalinen, meditatiivinen ja lempeä lattiaharjoitus, jossa asennoissa viipyillään kolmesta viiteen minuuttin. Se kohdistuu niveliin, nikamiin, luihin, sidekudoksiin ja faskioihin. Kehonhuolto tunti on täysin funktionaalinen harjoitus, joka kohdistuu aina valittuun kehonosaan tai -alueeseen aktivoiden ja moblisoiden sitä. Pääkohteena on alakeho mutta myös selkäranka ja käsivarret. Pitkäkestoisilla, passiivisilla asennoilla ja rauhallisella hengityksellä avataan ja mobilisoidaan kehoa, poistetaan kireyksiä ja raivataan ja nesteytetään sidekudoksia. Samalla kun huollamme kehoamme niin luomme turvallisen ilmapiirin jossa voidaan keskustella tärkeistä asioista ja päivän puhuttavista aiheista tai sitten aivan jostain muusta. Tunnin lopussa syvärentoutus. Ota mukaan joogamatto ja juomapullo.

jooga

Kuva: Anandamaya Yoga & Wellness Center

EHDOT

  • Lahjakortti käytettävissä Sofian vetämillä 45-75 minuutin tunneilla
  • Voit halutessasi osallistua 50 € lisämaksulla myöskin 90-120min tunneille. Lisämaksu maksetaan suoraan studiolle
  • Ensimmäiset kurssit alkavat 15.-21.8.2022. Lahjakortti on käytettävä viimeistään 10.10.-4.12.2022 olevalla kaudella
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Lahjakortti käytettävissä Sofian vetämillä 45-75 minuutin tunneilla
  • Ilmoittaudu kurssille joogakoulun varauskalenterista tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse osoitteesta [email protected]
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio saapuessasi joogatunnille
  • Kurssille on ilmoittauduttava viimeistään 2h ennen ensimmäistä tuntia

ANANDAMAYA YOGA & WELLNESS CENTER

Anandamaya Yoga & Wellness Center on Kauklahdessa sijaitseva jooga- ja hyvinvointistudio. Studio tarjoaa monipuolisia hyvinvointia edistäviä ryhmätunteja, kursseja sekä hoitoja. Sarjakortti joogatunneille antaa mahdollisuuden tutustua koko joogan palveluvalikoimaan. Tule rentoutumaan ja löytämään kehosi sisäinen tasapaino!

DIILIÄ MYY

Anandamaya Yoga & Wellness Center
Emil Halmeen Tie 1F
02780 Espoo
Y-tunnus: 2544063-5
Yrityksen sivut

Katso vastaavat tarjouksemme täältä