TARJOUS | Nasolabiaalien täyttö mesolangoilla | Helsinki, Itäkeskus

  • Nasolabiaalien täyttö mesolangoilla 99 € (säästä 100 €)

 

Haluatko tuntea itsesi nuorekkaaksi ja hehkuvaksi ilman kirurgisia toimenpiteitä? Nyt se on mahdollista – tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tarjouksen, jossa voit saada nuorekkaan ilmeen nasolabiaalien täytöllä mesolangoilla!

Nasolabiaalit, eli hymyjuonteet, ovat usein ensimmäisiä merkkejä ikääntymisestä kasvoilla. Mesolangat ovat erinomainen tapa korjata ja tasoittaa näitä juonteita ilman leikkausta. Mesolangat stimuloivat ihon kollageenituotantoa, jolloin iho kiinteytyy ja juonteet tasoittuvat luonnollisesti. Vaikka langat ajan myötä luonnollisesti hajoavat, jatkaa iho tämänkin jälkeen napakoitumistaan. Ammattitaitoinen kosmetologi suorittaa nasolabiaalien täytön mesolangoilla turvallisesti ja tehokkaasti. Menetelmä on nopea, käytännössä kivuton ja tulokset näkyvät välittömästi. Voit palata arkeesi heti toimenpiteen jälkeen eikä paranemisaikaa tarvita. Tarjous sisältää 10 kpl mesolankoja.

Yrityksen Google-arvioita:

”Käytiin ystäväni kanssa toistamiseen täällä ja molemmilla kerroilla saatiin aivan mahtavaa iloista ja asiantuntevaa palvelua ja huulten täyttö sujui todella hyvin ja onnistuneesti. Olemme todella tyytyväisiä, kiitos.😊🙏”

Paras paikka laittaa täyteaineita, itse käynyt TODELLA monessa Helsingin/Vantaan hoitoloissa etsien täydellistä ammattitaitoa, enää ei tarvitse täältä sen löytää. Ammattitaito tällä liikkeellä paljon muita edellä, sekä hoito tehdään täysin asiakkaan ehdoilla, joka sekin todella harvinaista! Pelkkää plussaa siis:)!”

”Todella taitavaa ja huolellista työskentelyä. Lisäksi erinomaista ja miellyttävää asiakaspalvelua. Voin lämpimästi suositella Itiksen Pinkkiä!”

 

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika puhelimitse 044 213 3075 tai 09 343 3220 ja mainitse Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA PINKKI

Kauneushoitola Pinkillä on yli 20 vuoden läsnäolo Itä-Helsingissä ja kokemusta erilaisista kauneusalan palveluista. Palvelemme aina asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla – me olemme täällä sinua varten!

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Pinkki
Vanhanlinnantie 3
00900 Helsinki
Y-tunnus: ‭29330468‬
Yrityksen sivut
Katso kaikki Kauneus-kategorian diilit

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.