TARJOUS

 • 50€ lahjakortti Sesderman ihonhoitotuotteisiin 30€
  – säästä 40%!
 • 80€ lahjakortti Sesderman ihonhoitotuotteisiin 45€
  – säästä 44%!

Kärsiikö ihosi vuodenajan vaihteluista ja on kuiva tai epäpuhdas jatkuvasti? Sesderma on espanjalaisen ihotautilääkärin Gabriel Serranon kehittämä ihonhoitosarja, jonka laadukkaat dermatologiset tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita ja farmaseuttisten standardien mukaan valmistettu. Tuotteet ovat suunniteltu erityisesti ratkaisemaan vaikeitakin iho-ongelmia. Tarjous sisältää kaikki Sesderman tuotteet NESIn verkkokaupassa ja Salomonkadun myymälässä! Voit tutustua tuotteisiin lisää NESIn verkkokaupassa.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
 • Lahjakortti on voimassa vain Sesderman tuotteisiin NESIN verkkokaupassa tai Salomonkadun myymälässä
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä liikkeessä tai syötä lahjakortin koodi verkkokaupassa ”Lahjakortti tai alennuskoodi” -kohtaan ja klikkaa ”Hyväksy”  

NESI

NESI on ihonhoidon erikoisliike ja osa Suomen suurinta ihonhoidon osaamiskeskusta, Ihosairaalaa. Ainutlaatuinen konsepti yhdistää ihonhoidon huippuosaamisen ja laadukkaat tuotteetNESI tarjoaa sekä yksilöllistä palvelua, ohjausta ja neuvontaa että tutkittuja, laadukkaita tuotteita, jotka ovat valittu suomalaista ihoa ja hiuksia ajatellen. NESI on ainoa dermokosmetiikkaa myyvä liike Suomessa, joka keskittyy vain ihon- ja hiustenhoitoon. NESIn ainutlaatuiseen konseptiin kuuluu, että tuotteet on käyty läpi  farmaseutin ja ihotautilääkärin yhteistyönä. NESIn myymälä sijaitsee Helsingin keskustassa Kampissa tai voit tilata tuotteita myös verkkokaupasta.

DIILIÄ MYY

NESI
Salomonkatu 1,2 krs.
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2877007-4
nesi.fi

Katso myös muita vastaavia tuotteita