TARJOUS

  • Neulaton täyteaine valitsemallesi kasvojen alueelle 59 € (arvo 249 €)

Erikoistarjouksessa – neulaton täyteaine valitsemallesi kasvojen alueelle nyt vain 59 €! Toimenpide tehdään HYALORON PEN-laitteella, jolloin hoito sopii loistavasti myös neulakammoisille! Hyaloron Pen-laite laukaisee ilmanpaineen avulla hyaloronihapon ihohuokosten läpi täysin kivutta. Hoitomenetelmä on hyvin tarkka, jolloin riskiä verisuonten tai hermojen vahingoittumisesta ei myöskään ole! Hyaloronihappo on erittäin hyvin siedettävä aine, jolloin allergiatestiäkään ei vaadita! Pitkällä aikavälillä se auttaa ylläpitämään ehjää kollageeniverkostoa, joka on ensisijaisen tärkeä ihon veltostumisen ehkäisemisessä. Hoitola Kaikkinaisen hyaloronihapot ovat italialaista CE-hyväksyttyä Revitajal-tuotetta, eikä niissä ole käytetty eläinperäisiä tuotteita. Tulokset hoidon jälkeen näkyvät välittömästi, mutta parhain tulos on nähtävissä 2-3 viikon kuluttua. Lopputuloksena saat lopulta luonnollisen, sileän ja nuorekkaan ihon!

Kasvojen valittavat alueet: otsa, silmien ympärys, nenän ja suupielten väliset juonteet, kaulan juonteet

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.7.2022 asti
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 045 131 7921 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

HOITOLA KAIKKINAINEN

Hoitola Kaikkinainen tarjoaa hyvinvoinnin palveluita Helsingin Lauttasaaressa. Hoitola keskittyy sekä kasvojen että vartalon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hoitolan edessä on paljon parkkitilaa, joten omalla autolla saapuminen sujuu helposti. Lauttasaaren metroasemakin on vain vajaan 10 minuutin kävelymatkan päässä!

DIILIÄ MYY

Hoitola Kaikkinainen
Heikkiläntie 1C
00210 Helsinki
Y-tunnus: 2245848-5
Yrityksen verkkosivut

Katso vastaavat tarjouksemme täältä