TARJOUS | Neurosonic ja Vacustyler -yhdistelmähoito | Kaarina

 • Neurosonic ja Vacustyler -yhdistelmähoito 29 € (arvo 60 €)
  -säästä 52 %

High Care Hyvinvointi tarjoaa nyt rentouttavan yhdistelmähoidon 59 % alennuksella! Vacustyler-hoidon ja Neurosonic-hoidon avulla saat apua palautumisessa, aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastumisessa, levottomille jaloille, stressitiloihin ja unihäiriöihin. Hoidon kokonaiskesto on 60 min.

Neurosonic-matalataajuusvärähtelyhoito mukavassa nojatuolissa puolimakuuasennossa vie sinut kehoa ja mieltä rentouttavalle ja rauhoittavalle matkalle. Vaikuttavana tekijänä hoidossa on kehoon kohdistettu, lihaksia rentouttava, mieltä rauhoittava matalataajuinen värähtely. Stimulaatio kohdistetaan haluttuihin kehon osiin tai koko kehoon samanaikaisesti ja se etenee kudosten syvimpiin osiin. Tämän vuoksi menetelmä poikkeaa täysin perinteisistä hierontatuoleista. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen. Menetelmä on kehitetty Suomessa yli 10 vuotta sitten.

Miellyttävä ja rentouttava Vacustyler-alipainehoito vauhdittaa kehon aineenvaihduntaa. Alipainehoidosta on monenlaisia hyötyjä; hoito parantaa koko vartalon verenkiertoa ja lymfanestekiertoa, vähentää suonikohjuja, tehostaa palautumista, ehkäisee veritulppia, hoitaa levottomia jalkoja, vähentää kipuja ja särkyjä sekä hoitaa mm. alaselkää ja nivusvammoja. Vacustyler-hoitoa suositellaan myös diabeetikoille ja mm. säärihaavoihin. Alipainehoito kohdistuu alavartalolle ja hoidon teho perustuu laitteen sisällä muodostamaan syklittäiseen paineeseen.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viimeistään 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaolon loppumista
 • Varatun ajan peruutus viimeistään 24 h aikaisemmin
 • Vain High Care Hyvinvoinnin uusille asiakkaille
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena.
 • Varaa aika numerosta 044 243 6301 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä.
 • Näytä Offerilla-lahjakortin paperi- tai mobiiliversio paikan päällä.

HIGH CARE HYVINVOINTI

High Care Hyvinvointi tarjoaa miellyttäviä lymfahoitoja niin keholle kuin kasvoillekin. High Care Hyvinvointi parantaa kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia kattavan hoitovalikoiman ja erikoislaitteiden avulla. Hoitomuodot sopivat sekä naisille että miehille. Löydät High Care Hyvinvoinnin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

High Care Hyvinvointi
Poikluomantie 22
20760 Kaarina
Puh: 044 243 6301
Y-tunnus: 2987832-7
Yrityksen sivut

Katso myös muut Kauneus-kategorian diilit

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.