TARJOUS

 • Vain nopeimmille! Kolme yksityistuntia englannin opiskeluun 4–12-vuotiaille 7,50 € (arvo 22,50 €)
  – säästä 67 %
 • Tarjous jatkossa: Kaksi yksityistuntia englannin opiskeluun 4–12-vuotiaille 7,50 € (arvo 15 €)
  – säästä 50 %

Nova Kid School tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden nuorelle päästä oppimaan englantia kehittävässä ja rohkaisevassa ympäristössä. Kaikki opettajat puhuvat englantia, osa äidinkielenään. Täten tunneilla puhutaan englantia, joka auttaa lasta käyttämään englannin kieltä interaktiivisesti. Ohjelman pohjana on eurooppalainen kielten opetuksen CEFR-viitekehys.

Opetusmuotona on virtuaalinen luokka, jossa yksityinen oppitunti muuttuu jännittäväksi seikkailuksi. Oppilaan osaaminen karttuu aktiiviviestinnässä englantia puhuvan opettajan kanssa. Tunnit on järjestetty hauskalla ja tehokkaalla tavalla ja ne kestävät 25 minuuttia. Näin lapsen tarkkaavaisuus säilyy ja lapsi oppii sekä muistaa opitun tehokkaammin.

Huomioithan, että 100 nopeinta saavat yhden tunnin kaupanpäälle (yhteensä 3 yksityistuntia). Tämän jälkeen tarjoukseen kuuluu enää 2 yksityistuntia.

EHDOT

 • Lahjakortti voimassa 31.12.2021 asti
 • Tunnit on tarkoitettu 4–12-vuotiaille
 • Yksi henkilö voi käyttää yhden lahjakortin

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Aktivoi kielikurssi verkossa. Täytä vaaditut tiedot ja syötä maksusivulle lahjakortin koodin ensimmäinen osa ennen väliviivaa

NOVA KID SCHOOL

Nova Kid School on virtuaalinen oppimisympäristö, jossa 4–12-vuotiaat lapset pääsevät opiskelemaan englantia kehittävässä ympäristössä. Konseptin ja sen ohjelman ovat kehittäneet kokeneet englantia äidinkielenään puhuvat asiantuntijat. Opetussuunnitelma noudattaa eurooppalaista CEFR-viitekehystä. Tervetuloa oppimaan!

DIILIÄ MYY

Nova Kid School
Y-tunnus: 7190762
www.novakidschool.com/fi