Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Pizzat kahdelle paikan päällä 12€ (arvo 21,80€)
    – kotiinkuljetus 2€ lisämaksusta 8 km säteellä ravintolasta

Tervetuloa juuri avattuun Orshalem Foodiin Myyrmäkeen! Ravintola tarjoaa valinnaiset pizzat listalta kahdelle hengelle. Annokset on valmistettu tuoreista raaka-aineista paikan päällä, ja ravintola onkin saanut loistavaa palautetta asiakkailta. Et siis lähde täältä nälkäisenä! Halutessasi voit nauttia pizzat paikan päällä ravintolassa, napata ne mukaasi tai tilata ne kotiin 2€ lisämaksusta. Kuljetus 8 km sisällä ravintolasta. Tarjoukseen sisältyy kaikki pizzat listalta.

Kuvat: Orshalem Food

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
  • Kotiinkuljetus 8 km säteellä Orshalem Foodista 2€:n lisämaksusta, joka maksetaan pizzakuskille käteisellä tai kortilla
  • Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

ORSHALEM FOOD

Juuri avattu Orshalem Food tarjoaa autenttisia lähi-idän annoksia sekä pizzaa ja kebabia Vantaan Myyrmäessä! Kaikki annokset on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja annosvaihtoehtoja löytyy myös kasvissyöjille. Voit valita, syötkö paikan päällä vai otatko annoksesi mukaan. Sinua palvelee äärettömän mukava henkilökunta ja voit olla varma siitä, että lähdet ravintolasta kylläisenä! Löydät Orshalem Foodin  myös Facebookista.

Muutamia Facebookista poimittuja palautteita ravintolasta:

”Todella herkullista ruokaa! Monipuoliset, isot ja hienosti tehdyt annokset tuoreista raaka-aineista. Annoksen lisäksi tulee vielä alkukeitto, leipä, jälkiruoka ja kahvi, joten varmasti riittää nälkäisimmillekin. Erittäin ystävällinen palvelu.”

”Aina erittäin hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu.”

”Mahtava ruoka ja ystävällinen palvelu!”

Aukioloajat:
Ma–to klo 10.30–21.00
Pe-la klo 10.30–4.00
Su klo 12.00–21.00

DIILIÄ MYY

Orshalem Food
Vuollemutka 9 C
01600 Vantaa
puh. 045 118 1013
Y-tunnus: 2946419-1