ARVONTA

  • Voita 1000 € arvoinen lahjakortti Prismaan

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus voittaa 1000 € arvoinen lahjakortti Prismaan! Prismasta löydät taatusti kaiken kotiin, kattaukseen, pihalle ja puutarhaan, joten lahjakortin arvon hyödyntäminen tuskin tulee tuottamaan vaikeuksia. Arvontaan osallistuminen on helppoa ja sinun tarvitsee vain jättää yhteystietosi ja olet mukana arvonnassa. Mitäpä kaikkea sitä 1000 eurolla jo valmiiksi edullisesta prismasta saakaan?

Prisma on suomalainen S-ryhmän hypermarketketju. Suomessa ketjuun kuului vuoden 2021 joulukuussa 71 toimipaikkaa sekä nettikauppa. Lisäksi Prismoja on Virossa ja ennen myös Venäjällä. Prisman laajaan valikoimaan kuuluvat suuren elintarvikepuolen lisäksi muun muassa erilaiset kodintuotteet, kauneus- ja terveystuotteet sekä vaatteet.

Arvontaan pääset osallistumaan tästä. Arvonnan järjestää toleadoo GmbH. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

NÄIN OSALLISTUT ARVONTAAN

  1. Klikkaa ”OSALLISTU ARVONTAAN” -painiketta
  2. Kerro, käyttäisitkö lahjakortin kerralla vai osissa
  3. Syötä yhteystietosi
  4. Klikkaa ”JATKA” -painiketta
  5. Olet nyt mukana arvonnassa!

Osallistuminen on ilmaista. Voit koska tahansa perua suostumuksesi koskien henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Yhteystiedot tallennetaan järjestelmään sovellettavan lain mukaisesti. Ehtoja sovelletaan GDPR:ää (EU:n Yleinen Tietosuoja-asetus) noudattaen. Suostumus voidaan koska tahansa peruuttaa sähköpostitse ([email protected]). Peruuttaminen ei poista mahdollisuutta osallistua kilpailuun. Prisma ei ole mukana kilpailussa.

EHDOT

  • Osallistu arvontaan viimeistään 31.12.2022. Tämän jälkeen arvotaan voittaja ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti
  • Huomioithan, että arvontaan osallistujan tulee olla 18-vuotias

Katso myös muita arvontoja