TARJOUS | Osteopatia tai lasten / vauvojen osteopatia | -50 %

 • Osteopatian ensikäynti 45 € (arvo 90 €)
  – säästä 50 %
 • Lasten tai vauvojen osteopatia 35 € (arvo 69 €)
  – säästä 49 %

Kärsitkö selkä- tai niskakivuista? Onko sinulla urheiluvammoja, joihin et ole löytänyt sopivaa hoitokeinoa vai haluatko vain rentoutua?

Osteopatian filosofiana on hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Klassisella osteopatialla hoidetaan terveyttä, tasapainotetaan kehoa ja parannetaan tunnetta kehon yhtenäisyydestä. Osteopatiassa etsitään ongelmien perimmäisiä syitä, eikä keskitytä vain oireiden lievittämiseen. Osteopaattisilla tekniikoilla voidaan keskittyä myös liikeratojen parantamiseen ja keskushermoston rauhoittamiseen. Kehonomissa käytetään pehmytkudos-, mobilisaatio- ja manipulaatiotekniikoita parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Osteopatian ensikäynti

Hoitokäynti sisältää alkuhaastattelun, osteopaattisen tutkimisen, hoidon sekä hoitokirjauksen. Kehonomin hoitajilla on Valviran asianmukainen lupa käyttää osteopaattisia tekniikoita. Osteopaattisen käynnin kesto on max 60 minuuttia.

Osteopatialla hoidetaan muun muassa:
– Selkävaivoja
– Niskaongelmia
– Urheiluvammoja
– Yleisiä kroonistuneita kiputiloja
– Nikamien ja nivelten virheasentoja
– Stressiä ja uupumusta
– Akuutteja vaivoja, kuten murtumia
– Kuumeetonta flunssaa
– Tulehduksellisia tiloja
– Päänsärkyä
– Tenniskyynärpäitä
– Hiirikäsiä
– Välilevyn pullistumia
– Polvikipuja

Lasten tai vauvojen osteopatia

Osteopatia on myös pehmeä, turvallinen ja kokonaisvaltainen vauvojen ja lasten hoitomuoto, joka sopii vauvoille, taaperoille ja kouluikäisillekin erilaisten tilanteiden hoitoon. Yleisimpiä vaivoja joita esimerkiksi vauvoilla ja lapsilla esiintyy ovat mm. koliikkirefluksi eli takaisinvirtaus, imemisongelmat, yleiset vatsavaivat, korvatulehdukset, päänsäryt, sekä unihäiriöt. Kaikkia näitä voidaan hoitaa myös osteopatian kautta.

Osaavat toimia myös vauvojen ja lasten kanssa, ikäjakauma 0-14 -vuotiaille. Raskausaikana sekä synnytyksessä saattaa vauvalle jäädä ns vääntötiloja jotka ilmenevät eri tavoin. Osteopaattisesti hoitamalla voidaan vauvojen ja lasten kehoa auttaa ja palauttamaan toimintaa paremmaksi.

Vaikkei mitään ihmeellistä ilmenisi, kaikki hyötyvät osteopatiasta eräänlaisena tarkastuksena. Voit tuoda vauvasi hoitoon heti synnytyksen jälkeenkin. Vauva voi nukkua tai olla hereillä käynnin ajan. Käynti kestää max 45 minuuttia.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika puhelimitse 044 979 3899 (vain puhelinvaraukset) ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

KEHONOMI

Kehonomi tarjoaa hyvinvointia ammattitaidolla ja ihmisläheisellä asenteella, keskellä Helsinkiä. Kehonomin palveluista löydät osteopatiaa, fysioterapiaa, hierontaa, VoiceWelliä sekä valmennuksia. Kehonomin terveyspalveluista saat apua muun muassa kiputiloihin ja vaivoihin, terveyden edistämiseen ja lihasjännityksiin, sekä eväitä suorituskyvyn parantamiseen ja optimaaliseen palautumiseen. Tutustu Kehonomiin lisää Facebookin ja Instagramin kautta.

DIILIÄ MYY

Kehonomi
Urho Kekkosen Katu 8 B 18 4. Krs.
00100 Helsinki
Puh. 044 979 3899
Y-tunnus: 2713934-4
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin alueesi hyvinvointidiileihin!