TARJOUS

 • 4 h pelipaketti avoimeen paintball-pelipäivään 2 hengelle 42 € (arvo 84 €)
  – säästä 50 %
 • 4 h pelipaketti avoimeen paintball-pelipäivään 4 hengelle 79 € (arvo 168 €)
  – säästä 53 %

Paintball on vauhdikas ja nopeaa päättelykykyä vaativa piilourheilullinen ja adrenaliinilla höystetty aktiviteetti, johon voivat osallistua kaikki iästä (huomioithan kuitenkin ikäsuositukset), sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta. Päivän alussa käydään läpi varusteiden käyttökoulutus sekä pelisäännöt. Neljässä tunnissa ehtii pelaamaan useamman erän samalla, kun Paintball Sissoksen kokenut pelinvetäjä pitää huolen siitä, ettei aika käy pitkäksi missään vaiheessa. Osallistujat jaetaan tasaväkisiin joukkueisiin ja kaikki pelaavat yhdessä, joten tiedossa on hauskaa kaikille! Saavu pelitapahtumaan hyvissä ajoin, noin 30 min ennen tapahtuman alkua, jotta ehdit rauhassa vaihtaa pelivarusteet ja vastaanottaa vuokra-aseen.

Tämä on mahdollisuutesi tulla pitämään hauskaa – olit sitten aktiiviharrastaja, ensikertalainen tai jotain siltä väliltä. Sissos Paintball järjestää avoimet pelit kaikille paintballista kiinnostuneille! Avoimien pelien päivämäärät ovat 15.5.2022, 19.6.2022, 31.7.2022 ja 18.9.2022, klo 12-16. Osallistua voit yksin, kaverin kanssa tai ryhmänä. Ikäraja on +14 v. Kaikkien ei tarvitse olla juoksemassa etulinjassa, vaan joukkue kaipaa myös strategistia, sekä tarkkaa tulitukea onnistuneen hyökkäyksen loppuun saattamiseksi. Vuokra-aseina käytetään .68 cal Tippmann-merkkaimia.

Pelikenttää on lisäksi uudistettu ja taukoalueelle on tehty lisää pöytätilaa. Yksi pelipaketti sisältää sisäänpääsyn, vuokravarusteet, maastohaalarit ja 250 värikuulaa / henkilö ja normaalin 2h peliajan sijasta nyt 4h peliaikaa. Avoimia paintball-pelejä järjestetään vuonna 2022 vain Konalan ulkopelikentällä, Sissos Arenalla. Käy tutustumassa pelikenttään etukäteen Paintball Sissoksen kotisivuilla! Lisäkuulia voit ostaa paikanpäältä tarpeen mukaan.

Seuraavat avoimien pelit ovat klo 12-16 seuraavina päivinä:
– 31.7.2022
– 18.9.2022

paintball

Kuva: Sissos Arena

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa viimeiseen 18.9.2022 pelipäivään asti
 • Saavuthan paikalle viimeistään 30 min ennen pelin alkua
 • Huomioithan, että ikärajana on +14 v
 • Tutustu pelipäivien ehtoihin etukäteen Paintball Sissoksen kotisivuilla
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi.

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa paikka peliin numerosta 09 6899 8989
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

SISSOS ARENA

Paintball Sissos toteuttaa ohjattuja paintball-pelejä yli 25 vuoden kokemuksella! Tarjolla on kaupunkisotaa sekä pelejä lämpimissä sisätiloissa ja metsään rakennetulla kentällä. Paintball Sissoksen avulla järjestät niin hauskan parituntisen kavereiden kanssa kuin vauhdikkaat paintball-synttärit, kauden päättäjäiset, illanvietot, pikkujoulut, polttarit ja tyky-päivätkin! Käy tutustumassa yrityksen vauhdikkaaseen menoon Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Sissos Arena
Vanha Hämeenkyläntie 78
02680 Espoo
Puh: 09 6899 8989
Y-tunnus: 1497566-9
Yrityksen sivut

Katso muita Tekemistä-kategorian diilejä