Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Saaristolaisbrunssi kahdelle hengelle 45€ (arvo 72€)
  – säästä 38%!
 • Saaristolaisbrunssi neljälle hengelle 85€ (arvo 144€)
  – säästä 41%!

På Kroken on suosittu kalaravintola Hangosta, joka palvelee nyt yleisön pyynnöstä myös Helsingissä, legendaarisen Salven tiloissa Hietalahden rannassa. Hangosta tuodaan hyvän tuulen lisäksi tarjolle skandinaavisen runsas saaristolaispöytä, jossa on tarjolla muun muassa kotimaista ja ulkomaista sesongin kalaa ja äyriäisiä eri muodoissa. Brunssi on katettuna lauantaisin klo 11–15 ja sunnuntaisin klo 12–15. Tervetuloa nauttimaan skandinaavisista merenherkuista Hietalahden rantaan!

Lue lisää: Iltalehti, “Helsinki sai uuden kalaravintolan – saaristolaispöytä maistuu myös Suomeen tuleville turisteille.”

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2.6.2019 asti ja käytettävissä lauantaisin klo 11–15 ja sunnuntaisin klo 12–15
 • Voimassa vain Helsingin På Krokenissa
 • Pöytävaraus tehtävä etukäteen. Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Tee pöytävaraus På Krokenin onlinevarausjärjestelmässä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

PÅ KROKEN

På Kroken tarjoaa Suomen parhaita merenherkkuja rokkitähdille ja arjen sankareille, suoraan Hangosta ja maailman meriltä. Ravintolassa on mahdollista valita tilanteen mukaan fiinimpi à la carte-puoli tai rennompi bistropuoli. Molemmissa tarjoillaan parhaita kala- ja äyriäisherkkuja tuoreiden merenelävien ystäville. Tilat taipuvat myös erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Sisään sopii poiketa vaikka vain lasilliselle viiniä tai ruokahalua herättelevälle cocktailille. Ulkomaisille vieraille on ilo esitellä kotimaista osaamista ja suomalaisia ruokaperinteitä. Magnus Ekström isännöi Hangon ja Helsingin På Kroken -ravintoloiden lisäksi Hangossa saaristolaiskahvilaa (jonka lohikeitto on maankuulua!) ja kalapuotia sekä Helsingissä Hakaniemen hallissa Ekströmin kalapuotia ja sen kyljessä sijaitsevaa samppanjabaaria. Löydät På Krokenin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

På Kroken
Hietalahdenranta 11
00180 Helsinki
Y-tunnus: 2737431–2
www.ekstromseafood.fi/ravintolat