TARJOUS

 • 2 valinnaista Pasmedic -hierontavoidetta 9,90 € (arvo 19,80 €)
  – säästä 50 %
 • 4 valinnaista Pasmedic -hierontavoidetta 18,90 € (arvo 39,60 €)
  – säästä 52 %

Super Cold -hierontageeli:
Rauhoittaa väsyneitä lihaksia, omaa viilentävän ja virkistävän vaikutuksen, elvyttää ja hoitaa ihoa. Se on suositeltava hierottavaksi, etenkin hieronnan jälkeen, erityisesti intensiivisen fyysisen rasituksen jälkeen sekä hoitamaan lihasten epämukavuutta ja väsyneiden jalkojen tunnetta. Sisältää minttua, sitruunaa ja eukalyptuksen eteeristä öljyä.

Super Hot -hierontageeli:
Rauhoittaa lihasvaivoja, omaa voimakkaita lämmittäviä ja virkistäviä vaikutuksia. Geeli antaa rentoutumisen ja helpotuksen tunteen, hoitaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Käyttöä suositellaan ennen fyysistä rasitusta. Sisältää chiliuutetta, kamferia ja eukalyptuksen eteeristä öljyä.

Super Cold -hierontaspray:
Rauhoittaa väsyneitä lihaksia, omaa viilentävän ja virkistävän vaikutuksen, elvyttää ja hoitaa ihoa. Se on suositeltava hierottavaksi, etenkin hieronnan jälkeen, erityisesti intensiivisen fyysisen rasituksen jälkeen sekä hoitamaan lihasten epämukavuutta ja väsyneiden jalkojen tunnetta. Avokadoöljy ja E-vitamiini omaavat voimakkaasti ravitsevia, kosteuttavia ja uudistavia ominaisuuksia.

Super Hot -hierontaspray:
Rauhoittaa lihasvaivoja, omaa voimakkaita lämmittäviä ja virkistäviä vaikutuksia. Öljy antaa rentoutumisen ja helpotuksen tunteen, hoitaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Käyttöä suositellaan ennen fyysistä rasitusta. Avokadoöljy ja E-vitamiini omaavat voimakkaasti ravitsevia, kosteuttavia ja uudistavia ominaisuuksia.

Huomioitavaa: Vain ulkoiseen käyttöön. Ennen ensimmäistä käyttökertaa testaa pienelle ihoalueelle. Älä käytä, jos olet herkkä tai allerginen jollekin ainesosalle. Vältä kosketusta silmien kanssa. Huuhtele viileällä vedellä, mikäli tuotetta joutuu silmiin. Älä niele. Värin muutos on luonnollinen eikä kerro viallisesta tuotteesta.

 

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Tuotteet voi noutaa lahjakorttia vastaan Esport Arenalta tai Esport Bristol Mikonkadulta
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä tuotetta hakiessasi
 • Tuotteeseen tai sen hakuun liittyvissä kysymyksissä ota yhteys Esport Arenaan tai Esport Bristol Mikonkatuun

TUOTTEEN PALAUTUSEHDOT

 • Käyttöönotetulla tuotteella ei ole palautusoikeutta

DIILIÄ MYY

Esport Arena
Tapiolan urheilupuisto
Koivu-Mankkaan tie 5
02200 Espoo

Esport Bristol
Mikonkatu 8 (Aikatalo)
00100 Helsinki

Yrityksen sivut

Katso myös muita vastaavia tuotteita