TARJOUS

  • Kolmen ruokalajin Anatolialainen menu kahdelle 49 € ( arvo 107,60 € )
    – säästä 54 %

Tervetuloa makumatkalle Anatoliaan! Mall of Triplasta löydät Pearls of Anatolian Cuisinen, joka tarjoaa nyt kolmen ruokalajin menun, joka pitää sisällään herkullisen mezelautasen, kana- tai naudanlihavartaat, sekä talon juustokakut kahdelle.

Pearls of Anatolian Cuisinen intohimona on säilyttää anatolialaisen keittiön kulttuuriperintö ja pitää sen ainutlaatuiset maut elossa tuleville sukupolville. Ravintolan tavoitteena on yhdistellä menneitä ja nykyisiä makuja kaikessa tuoreudessaan sekä tehdä anatolialaista keittiötä tunnetummaksi maailmalla. Kaikki ravintolan annokset valmistetaan paikallisia makuja kunnioittaen ja alkuperäistä reseptiä noudattaen. Pearls of Anatolian Cuisinen rikas aromien kirjo saa sinut tuntemaan Anatolian maut jokaisella lusikallisella ja siemauksella!

Mikä Anatolia? Anatolia on niemimaa, joka sijaitsee Euroopan ja Aasian yhtymäkohdassa. Alueen ruokakulttuuri on yhdistelmä Kreikan, Armenian, Syyrian, Bulgarian, Georgian, Iranin ja Irakin keittiöitä. Anatolialaisen keittiön kulmakiviä ovat perinteiset turkkilaiset raaka-aineet, kuten jogurtti, lampaanliha, oliiviöljy ja tuoreet vihannekset.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä arkisin klo 15 jälkeen ja viikonloppuisin aukioloaikojen mukaisesti
  • Pöytävaraus tehtävä etukäteen
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Tee pöytävaraus täältä. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

PEARLS OF ANATOLIAN CUISINE

Pearls of Anatolian Cuisinen on perustanut yrittäjä Erkan Bayar, joka tunnetaan Helsingin Kampissa sijaitsevasta italialaisesta Bastardo-ravintolasta. Ravintolan keittiömestarina toimii Chef Muhsin Ertürk, joka on työskennellyt aiemmin Istanbulin parhaimpien hotellien pääkokkina. Tule herkuttelemaan anatolialaisen keittiön helmillä tai poikkea vaikka vain viinilasilliselle ystäviesi kanssa! Käy tutustumassa ravintolaan tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Pearls Of Anatolian Cuisine
Mall Of Tripla
Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
Y-tunnus: 2696695-4
www.pearlsofanatolia.com