Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS | Huulten, kulmien tai eyeliner nano-pigmentointi sis. vahvistuskäsittelyn | Helsinki, Kalasatama

 • Huulten nano-pigmentointi sisältäen vahvistuskäsittelyn 139 € (arvo 350 €)
  – Säästä 60 %
 • Eyeliner nano-pigmentointi sisältäen vahvistuskäsittelyn 149 € (arvo 350 €)
  – Säästä 57 %
 • Kulmien nano-pigmentointi sisältäen vahvistuskäsittelyn 169 € (arvo 350 €)
  – Säästä 52 %

Nano-pigmentointi on tekniikka, jota käytetään huulten, silmärajausten (eyeliner) ja kulmakarvojen kestävään pigmentointiin. Käytettävät neulat ovat neljä kertaa ohuempia kuin ohuin perinteisessä kestopigmentoinnissa käytettävä neula, mikä mahdollistaa hienovaraisen, alle 0,1 mm paksun viivan piirtämisen. Ohuen neulan ansiosta nano-pigmentointi koetaan myös usein huomattavasti tavallista kestopigmentointia kivuttomammaksi tai jopa täysin kivuttomaksi toimenpiteeksi.

Nano-neulat vievät pigmentin hellävaroen ja todella tarkkasti epidermikseen synnyttäen kauniita ja hyvin ohuita viivoja. Pigmentin määrä jokaisen epidermiskerroksen kohdalla pysyy samana, koska laajempi neula ei työnnä ihosoluja pistosten aikana, eivätkä nano-viivojen pigmentit tästä syystä siirry ajan kuluessa samalla tavoin kuin leveämmillä terillä tehdyt viivat. Pigmentointi kestää yleensä ihotyypistä ja elämäntyylistä (esim. auringossa oleilu) riippuen n. 2-5 vuotta, mutta vahvistuskäsittelyä suositellaan (ensivahvistuksen, n. 1 kk ensimmäisestä käsittelystä, jälkeen) n. 12-18 kuukauden välein.

Kapean terän ansiosta nano-pigmentointi on todellinen vallankumous kulmakarvojen muotoilulle, sillä se mahdollistaa superluonnollisen lopputuloksen karvatekniikalle. Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi tarvitaan huipputyökalujen lisäksi suuret harjoitusmäärät. Piirron jälki on parhaimmillaan niin luonnollinen, että nano-tekniikalla tehtyä karvaa on vaikeaa erottaa oikeasta!

Tarjous koskee huulten, silmärajausten ja kulmakarvojen nano-pigmentointeja. Pigmentointi suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos olisi varmasti mieluinen. Peony Beautyn henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin – ota siis rohkeasti yhteyttä ja pääset keskustelemaan juuri sinulle sopivimman pigmentointiratkaisun löytämiseksi!

Kuvat: Peony Beauty

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Peony Beautyn ajanvarauskalenterista kohdasta ”Muut kauneuspalvelut” ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

PEONY BEAUTY

Kauneushoitola Peony Beauty on monipuolisia kauneudenhoitopalveluita tarjoava kauneushoitola, jonka hoitovalikoimaan kuuluvat mm. ripset, kynnet, kulmat ja kestopigmentoinnit. Peony Beautyn löydät hyvien kulkuyhteyksien päässä kalasatamasta. Kaikki hoidot suoritetaan tinkimättömällä ammattitaidolla. Voit tutustua yritykseen myös Facebookissa.

DIILIÄ MY

Peony Beauty
Kalasatamankatu 15 B
00580 Helsinki
Puh: 044 378 5555
Y-tunnus: 3135300-1
www.peony.fi