TARJOUS

 • Tunnin pickleball -pelivuoro 12 € (arvo 22 €)
  – säästä 45 %
 • Puolentoista tunnin pickleball -pelivuoro 18 € (arvo 33 €)
  – säästä 45 %
 • Kahden tunnin pickleball -pelivuoro 22 € (arvo 44 €)
  – säästä 50 %

Pickleball Center toivottaa sinut tervetulleeksi pelaamaan ja tutustumaan supersuosittuun lajiin! Espoon Kerassa sijaitseva Pickleball Center tarjoaa kaksi kansainvälisen tason kilpakenttää, joissa pelaamisesta nauttii.

Pickleball USA:n nopeimmin kasvava urheilulaji, joka on levinnyt kovalla vauhdilla jo noin 100 maahan. Suomessa uusi laji on sosiaalinen, sporttinen ja koukuttavan hauska mailapeli, jossa tennis, sulkapallo ja pingis yhdistyvät uudella tavalla.

Laji sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille koululaisista senioreihin. Säännöt ovat yksinkertaiset, jonka ansiosta aloittelijankin on helppo päästä sisään pelin saloihin ja onnistumisen kokemuksia saa nopeasti. Pallorallit etenkin nelinpelissä ovat pidempiä kuin monissa muissa mailapeleissä. Kokeneemmille pickleball on kuitenkin myös nopeatempoinen sekä paljon taitoa, hyvää taktista osaamista sekä refleksejä vaativa fyysinen ja kilpailuhenkinen laji. Kurkkaa lehtijuttu hurmosta tästä!

Pickleball

Kuva: Pickleball center

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 14.8.2022 asti ja käytettävissä ma – su klo 6.30 – 23.30
 • Lahjakortilla ei voi maksaa vakiovuoroja
 • Mikäli et omista omaa mailaa, voit vuokrata mailan 4 € kappalehintaan
 • Varauksen peruminen on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua. Voit perua varauksen puhelimitse numerossa 045 657 6814 / 045 804 5090 arkisin klo 9-17 välillä
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa pelivuoro puhelimitse numerosta 045 657 6814 / 045 804 5090 arkisin klo 9-17 välillä

PICKLEBALL CENTER

Pickleball on Usa:n nopeimmin kasvava urheilulaji, joka leviää hurjaa vauhtia myös Euroopassa ja kaikkialla maailmassa. Laji sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille koululaisista senioreihin. Säännöt ovat erittäin yksinkertaiset ja helpot oppia. Perustaidot on nopea ottaa haltuun, jolloin onnistumisen kokemuksia tulee nopeasti. Pallorallit ovat etenkin nelinpelissä pidempiä kuin monissa muissa mailapeleissä. Kokeneemmille pickleball on kuitenkin myös nopeatempoinen, sekä paljon taitoa, hyvää taktista osaamista sekä refleksejä vaativa fyysinen ja kilpailuhenkinen laji. Tutustu yrityksen sivuihin tästä ja katso lisäksi video mahtavasta lajista tästä!

DIILIÄ MYY

Pickleball Center
Karantie 2
02630 Espoo
Y-tunnus: 3279881-1
Yrityksen sivut

Katso myös muita Tekeminen-kategorian diilejä