TARJOUS | Pilates verkkokurssi

 • Opi pilateksen perusteet kotona: 3-osainen videokurssi 19 € (arvo 39 €)

Opi pilateksen alkeet kotoa käsin nyt 51 % alennuksella. Videokurssi on 3-osainen ja suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka ovat uusia pilateksen parissa tai harjoittelijoille, jotka haluavat ottaa kotitreenaamisen haltuun. 

Pilates kehittää tasapainoisesti voimaa ja liikkuvuutta, olet sitten arkiliikkuja tai urheilija. Harjoittelun myötä liikkuminen helpottuu, mikä vaikuttaa suoraan siihen millaiseksi tunnet olosi päivittäin!

Kurssille et tarvitse muita välineitä kuin jumppamaton. Kurssi on suunniteltu niin, että jo kolmessa viikossa opit mattopilateksen perusteet, ja pääset kiinni uuteen liikuntarutiiniin. Kaikki kurssin materiaalit ovat käytössäsi 6 kk ajan, eli voit harjoitella omassa tahdissasi ja palata kertaamaan oppimaasi.

Kurssimateriaali sisältää:

 • Aloittelijan oppaan, josta saat hyödyllisiä vinkkejä kotitreeniin. Esim. minkälaisen alustan ja välineet tarvitset sekä kuinka paljon tilaa/aikaa sinun täytyy varata harjoitteiden tekemiseen. Lisäksi saat kuvallisen liikelistan, josta on hyötyä, kun jatkat kotiharjoittelua
 • Liiketutoriaalit, joiden avulla opit pilateksen mattosarjan perusliikkeet. Opit myös ymmärtämään mihin niillä pyritään. Lisäksi saat vinkkejä siihen, milloin ja miten kunkin liikkeen opettelu kannattaa aloittaa
 • 4 kokonaista harjoitusvideota (kestoltaan 20-30min), jotka etenevät progressiivisesti ja joiden avulla pääset kehittymään sekä haastamaan oppimaasi
 • BONUS-materiaalin, josta saat uutta haastetta ja vaihtelua pilates-kotiharjoitteluun
 • + Yllätyksen kurssin lopussa!

Lue lisää kurssista täältä: https://www.pilatestakotona.com/kurssi-perusteet-tutuksi

Kurssi etenee viikko kerrallaan. Ensimmäisellä viikolla esitellään yksinkertaisia perusliikkeitä, joiden pohjalta edetään progressiivisesti viikoille II ja III. Voit harjoitella perusteita rauhassa ja siirtyä seuraavaan osioon kun se tuntuu sopivalta. Lisäksi videoilla neuvotaan, miten harjoituksia voidaan mukauttaa erilaisiin tarpeisiin. Kolmannen viikon jälkeen pääset käsiksi bonusmateriaaliin, joka takaa sen, että harjoittelu pysyy mielenkiintoisena.

EHDOT

 • Kurssi on aktivoitava 1 kk kuluessa ostosta
 • Valmennus ja sen materiaalit ovat käytettävissä 6 kk kurssin aktivoimisesta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Lisää diili ostoskoriin ja maksa ostos
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa
 • Aktivoi verkkokurssi lähettämällä kopio Offerilla-lahjakortista sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Saat paluuviestinä vahvistuksen ja ohjeet kurssille pääsystä

PILATESTA KOTONA

Pilatesta kotona on yksinkertaista, tehokasta ja saavutettavaa liikuntaa. Palvelua tarjoava Hanna Joensuu on ohjannut pilatesta jo vuodesta 2015. Joensuu on erikoistunut klassisen pilatesmetodin ohjaamiseen ja haluaa mahdollistaa pilateksen harrastamisen myös kotoa käsin lajiin tutustuville, sekä kokeneemmille harjoittelijoille.

Pilatesta kotona tarjoaa myös videoyhteyksin ohjattuja pilatestunteja. Tunnit suunnitellaan niin, että jokainen osallistuja saa välitöntä ja yksilöllistä ohjausta suoraan harjoituksen aikana. Pilates Online -tuntien ja videokurssin avulla opit pilatesta helposti kotona, tai missä tahansa!

DIILIÄ MYY

Pilatesta kotona
Y-tunnus: 3124087-5
Yrityksen verkkosivut

Katso vastaavat tarjouksemme täällä

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.