Tarjous

  • 14 päivän ilmainen kokeilu tai -50 % vuosi/kk tilauksista koodilla OFFERILLA

Aloita nyt affiliate yhteistyö Poditin kanssa! Saat käyttöösi parhaat asiasisällöt Suomesta ja maailmalta yhdellä kätevälle alustalla. Pysy ajan tasalla ja kehitä itseäsi Poditin tarjoamien asiapodcastien ja -äänikirjojen parissa. Palvelussa on Suomen johtavien kustantamoiden tietoäänikirjat, sekä käsin poimittu valikoima parhaita asiasisältöisiä podcasteja.

Vain Poditista löydät eturivin business-ihmisten toimittamat Podit Originals -podcastit. Podit Originalseja juontavat tunnetut liike-elämän kasvot, kuten Marko Parkkinen ja Pia Santavirta. Lisäksi tuhansia uusia tai tuttuja podcasteja juuri sinua kiinnostavista aiheista.

Valitse kattavasta ammattiäänikirjojen ja business podcastien valikoimastamme uutuuksia ja suosikkisi. Löydä ajankohtaisia kirjoja ja podcastejä itsesi johtamisesta, yritysvastuusta, tietoturvasta, markkinoinnista ja myynnistä ja tulevaisuuden tilasta.

Podit suosittelee!

Ota kuunteluun mm. nämä podcastit ja äänikirjat:

Podit Originals®: Inhimillinen johtaminen

Uudessa eksklusiivisessa Podit Originals podcast -sarjassa Inhimillinen johtaminen keskitytään kokeneiden johtajien tarinoihin ja kokemuksiin ihmisten johtamisesta. Sarjassa on kahdeksan reilun puolen tunnin osaa ja sarjan juontaa modernin työelämän ja johtajuuden kehittäjä Ulla Vilkman.

Podit Originals®: Myyntistudio

Mika D. Rubanovitschin uusi Podit® Originals -sarja ”Myyntistudio” on 10-osainen näppärä myyntikoulutus podcast-muodossa. Jokainen jakso on noin 10-15 minuutin pituinen tehopaketti myynnin eri osa-alueista. Tee itsestäsi huippumyyjä syksyksi!

Heljä Heikkinen, Julia Thuren: Kaikki rahasta

Käytätkö rahasi asioihin, jotka todella tekevät sinut onnelliseksi? Ovatko rahat vähissä aina ennen palkkapäivää? Haluaisitko ryhtyä sijoittamaan, mutta et tiedä, miten päästä alkuun? Kaikki rahasta kirja auttaa ottamaan oman talouden haltuun. Kirja tarjoaa selkeät vinkit henkilökohtaisen budjetin laatimiseen, säästämiseen ja sijoittamisen aloitukseen. Siis kohti syksyä uudella tyylillä tämän kirjan kuunneltuasi!

Avidly Tomorrow Talks: Onko minulle tarvetta 2030-luvun työelämässä?

Podcast sarjan kolmannessa jaksossa keskustellaan työelämän tulevaisuuden skenaarioista. Aiheina ovat mm. laajentunut inklusiivisuus, mitä työhyvinvointi tulee merkitsemään, miten palkat maksetaan ja työntekijän vastuusta liiketoiminnan kehittämisessä sekä raameista, joilla työtä säädellään.

Näin hyödynnät tarjouksen

  1. Siirry Poditin sivuille
  2. Aloita tilaamalla kokeilu tai vuosi/kk tilaus
  3. Lataa Podit -sovellus laitteeseesi
  4. Kuuntele mieleisiä podcasteja niin paljon kuin haluat

Ehdot

  • Voimassa toistaiseksi
  • Vain uusille asiakkaille

Yrityksestä

Podit® on business-podcastien ja äänikirjojen alusta. Podit®-applikaatio tarjoaa kuluttajille ja yrityksien työntekijöille podcast- ja äänikirjasisältöjä yli 30 kategoriaan luokiteltuna.

Podit kokoaa yhteen valikoiman julkisesti saatavilla olevia podcasteja, itse tuottamiaan Podit Originals® -podcasteja sekä valikoiman tietoäänikirjoja Suomen suurimmilta kustantamoilta.

Poditin löydät App Storesta ja Google Play Storesta.

Katso myös muut alennuskoodit