TARJOUS

  • Vapaavalintainen poke bowl-annos 8,99 € (arvo 13,50 €)

Herkulliset poke bowl -annokset edulliseen hintaan Ponzusta! Poke bowl on alunperin Hawaijilta kotoisin oleva ruoka, joka vie taatusti kielen mennessään. Annoksissa kulhoon kootaan riisiä, kasviksia, kastiketta ja haluamaasi proteiinia. Paljon kasviksia sisältävät annokset täyttävät, mutta eivät aiheuta liiallista ähkyä. Siksi poke bowl on esimerkiksi loistava lounas. Jokaiselle ruokailijalle löytyy varmasti mieleinen annos, sillä valittavanasi on kaikki ruokalistan annokset. Tule siis herkuttelemaan suosikkiannoksellasi tai kokeile jotain aivan uutta!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Tarkista ajantasaiset aukioloajat ravintolan verkkosivuilta
  • Lohiannoksista 1,50 € lisämaksu paikanpäällä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

PONZU

Herkuttelemaan poke bowleilla! Ystävällinen henkilökunta johdattaa sinut mahtavien makumaailmojen syleilyyn.  Ponzun annosten kulmakivenä ovat aina olleet laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet. Vain laadukkailla raaka-aineilla saadaan aikaan annoksia jotka houkuttavat kokeilemaan uudelleen. Henkilökunta on hyödyntänyt annosten suunnittelussa juuriaan ja kokemuksiaan matkoiltaan. Lopputuloksena on syntynyt uniikki yhdistelmä makuja. Voit siis maistaa maailman eri kolkkien maut kulhossasi. Tervetuloa makumatkalle!

DIILIÄ MYY

Ponzu
Runeberginkatu 54 A
00260 Helsinki
Y-tunnus: 3271751-6
Yrityksen sivut

Katso myös muut diilit herkutteluun