Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Ripsien kestotaivutus, laminointi ja värjäys 49€ (arvo 75€)
  • Kulmien laminointi, muotoilu ja värjäys 49€ (arvo 75€)

Kokeile ripsien kestotaivutusta! Sinun ei tarvitse erikseen taivuttaa ripsiäsi joka aamu, kun ripsesi on kestotaivutettu. Ripset taivutetaan geelityynyä vasten ja samalla laminoidaan. Laminointi ravitsee ja kostetuttaa ripsiä ja näin antaa niille elinvoimaa kasvaa nopeammin! Lopuksi ripset kestovärjätään ja näin saadaan lyhyistä ja ohuistakin ripsistä näyttävä lopputulos. Toimenpide ei satu ja on vaaraton silmille. Ripsipermanetti pysyy ripsissä jopa useita kuukausia riippuen ripsiesi kasvusyklistä. Kulmien laminointi, muotoilu ja värjäys on nopea ja helppo tapa pitää kulmat siisteinä ja muotoiltuna. Kulmien laminointi on menetelmä, jossa kulmien muotoilu on pitkäkestoisempaa ja menetelmässä käytetään keratiiniöljyä tuuheuttamaan omia kulmakarvojasi. Menetelmä sopii erityisesti sinulle, joka haluaa symmetriset kulmat ilman kulmien meikkaamista aamuisin! Käsittely viimeistellään kestovärjäyksellä. Lopputuloksena saat kauniin luonnolliset ja huolitellut ripset ja kulmat.

Kuva: Prokopeff Beauty

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Vain Prokopeff Beautyn uusille asiakkaille ja vain naisille
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Elenalle numerosta 045 200 8880 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

PROKOPEFF BEAUTY

Prokopeff brändiä edustava Elena on Suomen kosmetologien yhdistyksen jäsen (SKY-kosmetologi) ja CIDESCO-kosmetologi (Kansainvälinen kauneudenhoitoalan järjestö; Sveitsi, Zurich). Kosmetologin opinnot ja lukuisia täydennyskoulutuksia hän on suorittanut Suomessa ja Iso-Britaniassa. Elinan erityisosaamisiin kuuluu perinteinen ja innovatiivinen ihonhoito (atraumaattinen ihon puhdistus, mikroneulaus, karboksiterapia, kemialliset kuorinnat), ripsien ja kulmien kestovärjäykset, LashLift-kestotaivutukset, brow-käsittelyt, karvojen poisto sokeroimalla, jalkahoidot ja geelilakkaukset. Elena toimii Kluuvin vieressä sijaitsevassa viihtyisässä Salon Ansonissa. Salon Ansonissa pääset rentoutumaan ja päivittämään itsesi ammattilaisten käsittelyssä. Tutustu Prokopeff Beautyyn myös Facebookissa.

Normaalihinta perustuu Prokopeff Beautyn asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 5.9.2019.

DIILIÄ MYY

Prokopeff Beauty (toimii Salon Ansonin tiloissa)
Vuorikatu 8, Kaisaniemi/Kluuvi
00100 Helsinki
Puh. 045 200 8880
Y-tunnus: 2989488-8