TARJOUS | PRP-hoito hiuspohjaan lääkäriasemalla | Helsinki, Malmi

  • Kahden pistoksen PRP-hoito hiuspohjaan 248 € (arvo 330 €)

PRP-hoidosta apua hiusten ohentumiseen ja harvenemiseen! PRP-hoito aktivoi tehokkaasti elimistön omaa kykyä uusiutua ja edistää elimistön omia paranemismekanismeja. Hoidossa päänahan verenkiertoa ja hiusten juuressa olevia soluja elvytetään kehon omalla veriplasmalla, joka nopeuttaa kudosten uusiutumista. Omasoluhoidon on todettu useissa tapauksissa parantavan hiusten kasvua, elinvoimaisuutta ja tuuheutta.

PRP-hoidon suorittaa sairaanhoitaja. Asiakkaalta otetaan aluksi verinäyte, josta verihiutalepitoinen plasma erotellaan. Näytteenoton jälkeen plasmatiiviste injektioidaan hoidettavalle alueelle. Päänahan ihon tulee olla terve ja tulehdukseton, jotta hoito voidaan suorittaa. Hoito on luonnonmukainen ja siksi sopiva lähes jokaiselle. PRP-pistoksia ei kannata kokeilla, jos kaljuuntuminen johtuu perinnöllisistä tekijöistä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • 1 lahjakortti / asiakas, voit ostaa useampia lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 050 323 3300 (ma-pe 8-16, la 10-16 ja su 12-16) ja ilmoita Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio tarvittaessa paikan päällä

LÄÄKÄRIASEMA MEDIPULSSI

Lääkäriasema Medipulssi on kolmen lääkärin perustama kotimainen yritys, jonka toiminta keskittyy työterveyshuollon ja lääkäriaseman palvelujen tarjoamiseen. Lääkäriasemalla sinua palvelee lämminhenkinen joukko terveydenhuollon ammattilaisia. Tarjolla on saumatonta palvelua ja takuu siitä, että saat tarvitsemasi avun. Lääkäriasema Medipulssilta saat lääkärin ja sairaanhoitajan palveluiden lisäksi myös kattavat ultraääni- ja laboratoriopalvelut.

Lääkäriasema sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Malmin juna-aseman vieressä. Käytettävissäsi on kustannustehokkaat terveyspalvelut, täysin vailla piilokuluja. Lääkäriasema Medipulssin toimintajatuksena on, että laadukas terveydenhoito kuuluu ihan jokaiselle. Medipulssi rakentaa päämäärätietoisesti kilpailukykyistä yritystä, joka on ihmisläheinen ja välittävä. Pääasiallisena tavoitteena on kansalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Voit tutustua Lääkäriasema Medipulssin toimintaan myös Instagramissa ja Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Lääkäriasema Medipulssi medipulssi
Pikkalankatu 3
00700 Helsinki
Puh. 050 323 3300
Y-tunnus: 2769063-8
Yrityksen sivut

Katso myös muut Kauneus-kategorian diilit