TARJOUS | Psykoterapian ensikäynti etäyhteydellä 60 min | -74 %

  • 60 min ensikäynti psykoterapiaan etäyhteydellä 25 € (arvo 98 €)

Kaipaatko tukea elämän tyrskyissä ja kaipaat ammattilaista jolle puhua? Pääset nyt tutustumaan psykoterapiaan helposti ja edullisesti. Suomen Hahmopsykoterapia instituutti tarjoaa psykoterapian ensikäynnin etäyhteydellä edulliseen hintaan. Etäyhteydellä toteutettava psykoterapia on miellyttävä tapa tutustua terapiaan. Voit keskustella terapeutin kanssa etänä juuri sinulle turvallisimmassa ja mukavimmassa paikassa.

Psykoterapian suorittaa Helsingissä toimiva yli 40 vuoden kokemuksen omaava laillistettu psykoterapeutti Jan Erik Sundström.  Ensikäynnillä asiakkaan lähtötilanne, tilanteeseen liittyvät haasteet ja hoitomahdollisuudet kartoitetaan. Ensikäynti ei sido sinua jatkokäynteihin. Etäterapia mahdollistaa tietoturvallisen terapian paikasta riippumatta ja voit aloittaa sen helposti ilman lähetettä tai aiempaa terapiasuhdetta. Etäterapia ei eroakaan tavallisesta läsnä tapahtuvasta terapiasta muutoin, kuin että se tapahtuu etäyhteydessä valitsemassasi ympäristössä, esimerkiksi kotoa käsin. Etäterapia on yhtä vaikuttavaa kuin kasvokkain tapahtuva terapia. Hoito on tutkitusti yhtä vaikuttavaa, tapahtui se etäyhteydellä tai kasvokkain. Tärkeää on, että terapiamuoto ja suhde terapeuttiin on toimiva. Etäterapia sopii hyvin niin kertaluontoiseen keskusteluun kuin pidempään terapiaan. Etäterapia on hyvä valinta silloin, kun sinun on hankala päästä terapiavastaanotolle tai haluat välttää ylimääräisiä kontakteja terveydellisten riskitekijöiden vuoksi. Myös Kelan kuntoutuspsykoterapia on mahdollista toteuttaa etänä.

Asiakas voi olla oikeutettu Kelan korvaamaan kuntoutuspsykoterapiaan.

EHDOT

  • Voimassa 2 kk lahjakortin ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen aikaa
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi ja useampia lahjaksi
  • Lahjakortti käy vain ensitapaamiseen etäyhteydellä Suomen Hahmopsykoterapia Instituuttiin

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto, paina “Lisää ostoskoriin” -painiketta ja osta tarjous
  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin.
  • Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta +358 40 585 5000 ja mainitse Offerillan lahjakortti

SUOMEN HAHMOPSYKOTERAPIA INSTITUUTTI

Jan Erik Sundström on Helsingissä toimiva laillistettu psykoterapeutti, jolla on yli 40 vuoden kokemus psykoterapiasta. Tutustu Sundströmiin lisää täällä

DIILIÄ MYY

Suomen Hahmopsykoterapia instituutti
Y-tunnus: 2998837-4
Yrityksen sivut

Katso kaikki verkkopalvelut

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.