TARJOUS

  • Yksi pääsylippu 9.6 | Helsinki 10 € (arvo 20 €)

Rapsakat Ruuhkavuodet – esitys, jossa kaikki menee perheelleen 

Rapsakat Ruuhkavuodet on teemallinen komediaesitys, jossa keskiössä ovat perheen arkiset asiat, vanhemmuus sekä nelikymppisen elämä. Esityksessä käsitellään huumorin keinoin pikkulapsiarkea ja elämää teini-ikäisten lasten kanssa. Miten parisuhde kestää ruuhkavuosien hektisyydessä ja millaista on vanheneminen lasten kanssa? 

Rapsakat Ruuhkavuodet -esityksessä esiintyvät stand up -koomikot Ville Kormilainen ja Antti Akonniemi. Stand up -ilta sisältää selvän rakenteen: koko ilta perustuu yhteen teemaan ja naurua löytyy varmasti jokaiselle, joka on joskus elänyt ruuhkavuosiarkea. Esitys sopii tietysti myös niille, joilla pahimmat ruuhkavuodet ovat vasta edessä. Esityksen kesto on noin kaksi tuntia sisältäen väliajan.

Näytös: To 9.6 klo 19.00 Wanha Satama (Pikku Satamankatu 3-5, 00161 Helsinki)

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa valittuna näytöspäivänä
  • Ei numeroituja paikkoja

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Offerilla-Lahjakortti toimii lippuna tapahtumaan. Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

RAPSAKAT RUUHKAVUODET

Rapsakat Ruuhkavuodetesityksen stand up –koomikot Ville Kormilainen ja Antti Akonniemi ovat kaksi perheenisää, jotka aloittivat stand upin tekemisen myöhemmällä iällä. Molemmat elävät omanlaisia ruuhkavuosiaan: Antti kävelemään opettelevan pikkulapsen kanssa kun taas Ville häärää kahden teini-ikäisen lapsen kanssa. Toinen tietää vanhemmuudesta murusen, toinen vähän enemmän.

DIILIÄ MYY

Rapsakat Ruuhkavuodet
Y-tunnus: 2822418-8
Yrityksen verkkosivut

TOIMIPISTE

Wanha Satama
Pikku Satamankatu 3-5
00161 Helsinki

Katso vastaavat tarjouksemme täältä