TARJOUS

  • Sushibuffet kahdelle sisältäen juomat 19,90 € (arvo 33 €)

Sushibuffet kahdelle Espoon Tapiolassa nyt 40 % alennuksella. Ravintola Jufun monipuolisesta buffet-pöydästä löydät salaattipyödän, päivän keiton, laajan valikoiman erilaisia susheja, päivittäin vaihtuvat aasialaiset lämpimät ruuat ja jälkiruuan. Kaikki ruuat valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista, jolloin makuelämys on ainutlaatuinen. Tarjoukseen sisältyy lisäksi hanalimut kahdelle. Lähde herkuttelemaan sushibuffetilla esimerkiksi ystäväsi kanssa!

Huomaathan, että ravintola Jufu on auki joka päivä kello 18 asti koronarajoitusten myötä.

 

Sushibuffet

Sushibuffet

Kuvat: Ravintola Jufu

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 31.1.2022 asti
  • Käytettävissä ma-la klo 15–18 ja sunnuntaisin klo 12–18
  • Voimassa vain Tapiolan toimipisteessä
  • Yksi henkilö voi itse käyttää yhden lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT SUSHIBUFFET TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

RAVINTOLA JUFU

Ravintola Jufu tarjoaa herkullista aasialaista à la carte ja buffet-ruokaa lounasaikaan, iltaisin ja viikonloppuisin. Ravintolan menestyksen salaisuus piilee tuoreissa ja laadukkaissa raaka-aineissa. Herkullinen elämys syntyy siitä, kun yhdistetään ammattitaito, korkea laatu ja rakkaus ruokaan. Suuntaa Jufuun, kun haluat ystävällistä palvelua, viihtyisän miljöön ja eksoottisen makuelämyksen! Tutustu Ravintola Jufuun lisää yrityksen Facebookissa.

Sushibuffet

DIILIÄ MYY

Ravintola Jufu
Länsituuli 10
02100 Espoo
Y-tunnus: 2058735-5
Yrityksen verkkosivuille

Katso muita tarjouksia tästä