TARJOUS | Recovery tilan käyttö sis. neurosonicin, infrapunasaunan ja kylmäaltaan | Turku

 • 3x kortti Recovery -tilaan 25 € (arvo 60 €)
  – Säästä 58 %
 • 5x kortti Recovery -tilaan 35 € (arvo 100€)
  – Säästä 65 %
 • 10x kortti Recovery -tilaan 49 € (arvo 120 €)
  – Säästä 59 %

RR Recovery takaa otolliset puitteet ja antaa sinulle täydellisen hetken palautua ja rauhoittua. Varaa itsellesi 60-90 tai 120 minuuttia aikaa (voit itse valita pituuden) ja pääset huipputeknologialla varustetulle palautumisstudiolle rentoutumaan ja lataamaan henkisiä ja fyysisiä voimavarojasi. Lue alta mitä kaikkea Recovery -tila sisältää.

Neurosonic-divaani

Neurosonic auttaa kehoa ja mieltä rauhoittumaan matalataajuisen värähtelyn avulla. Vaikutukset huomaa arjessa nopeasti. Eri ohjelmilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Esimerkiksi urheilija voi käyttää Neurosonicia paitsi tehokkaana apuna palautumiseen myös nopeaan aktivointiin ennen suoritusta. Lue lisää Neurosonic-divaanista.

Recovery Pump

Recovery Pump parantaa verenkiertoa ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Lisäksi Recovery Pump vähentää tulehdusta ja turvotusta. Aikaisemmin kompressiolaitteita käytettiin vain verenkierron ja lymfajärjestelmän sairauksista kärsiville potilaille. Nykyään niin urheilujoukkueet, fysioterapeutit kuin ammattiurheilijat käyttävät Pneumaattista kompressioterapiaa tehostamaan harjoittelua ja palautumista ja hoitamaan erilaisia vammoja. Lue lisää Recovery Pumpista.

Infrapunasauna

Infrapuna on näkymättömien valonsäteiden tuottamaa lämpöä. Infrapunasaunassa näkymätön valoaalto läpäisee kehon ja nostaa kehon ydinlämpötilaa, jolloin kehon hien tuotanto kiihtyy. Infrapunasaunan lämpö on samanlaista lämpöä, jota saamme esimerkiksi auringosta. Infrapunasauna rentouttaa ja helpottaa unensaantia. Lue lisää infrapunasaunasta.

Avantopool – Kylmäallas

Kylmähoito on yksi tavallisimmista fysikaalisista hoidoista ja itsehoitokeinoista. Sitä käytetään vähentämään vammojen tai sairauksien aiheuttamaa kipua, tulehdusta ja turvotusta tai ylemmän motoneuronin vaurioista johtuvaa spastisuutta. Nyt voit käydä kylmäaltaassa vuoden ympäri! Lue lisää Avantopoolista.

Therabody – Hierontapyssy

Therabody on maailmanlaajuinen johtaja hyvinvointiteknologiassa ja perkussiivisen hierontahoidon keksijä. Yrityksen tavoitteena on tarjota kaikille luonnollisia ratkaisuja, joita he tarvitsevat päivittäiseen hyvinvointinsa hallintaan. Lue lisää Therabodysta.

EHDOT

 • 3 kerran kortti voimassa 2 kk ostohetkestä, 5 ja 10 kerran sarjakortit 4 kk ostohetkestä
 • Voit ostaa/käyttää itse 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa
 • Näytä Offerillan lahjakortti paikan päällä kuntosalilla ja saat ensimmäisellä käyntikerrallasi kortin tilaan

RR TRAINING

RR Training on uusi konsepti, jossa rakennetaan huipputuloksia jokaisen tavoitteen pohjalta. Vanhat ja uudet harrastajat pääsevät kohtaamaan ja hikoilemaan yhdessä – hyvässä hengessä! RR Trainingin tiimi koostuu rautaisista ammattilaisista. Jokaisella ohjaajalla on vankka tausta urheilun ja/tai fyysisen harjoittelun saralla. RR Training sali on tarkoitettu kaikille. Jokaiselle löytyy sopiva harjoittelurytmi, ryhmä sekä palautumiskeinot.

DIILIÄ MYY

RR Training
Pitkämäenkatu 13
20250 Turku
Y-tunnus: 2700330-8
Yrityksen verkkosivut

Katso muut tarjouksemme hyvinvointiin