TARJOUS

 • Henkilö- tai maastoauton renkaiden vaihto ja kausisäilytys 55 € (arvo 80 €)
  -säästä 31 %
 • Pakettiauton renkaiden vaihto ja kausisäilytys 65 € (arvo 110 €)
  -säästä 41 %

On jälleen se aika vuodesta kun auton renkaiden vaihto häämöttää horisontissa. Onneksi Carspa autokorjaamo hoitaa homman nopeasti ja luotettavasti. Pakettiin kuuluu vaihdon lisäksi kausisäilytys, joten sinun ei tarvitse raivata varastoon  tilaa renkaille. Anna Carspa Autokorjaamon hoitaa autosi renkaiden vaihto ja kausisäilytys puolestasi, jolloin säästät itse aikaa sekä vaivaa! Yritys vaihtaa, pesee, tarkastaa ja varastoi renkaat puolestasi. Vaihdon yhteydessä tarkastetaan renkaiden kunto ja ilmanpaineet. Lisämaksusta renkaat voidaan myös tasapainottaa. Saat renkaiden kuntotarkastuksesta mukaasi raportin, ja sinuun ollaan yhteydessä, mikäli poikkeamia havaitaan.

Kätevää eikö? Jätä siis renkaiden vaihto tänä vuonna ammattilaisille ja kurvaa pihasta kauteen sopivilla renkailla.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 31.5.2022 asti
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 040 484 1800 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

CARSPA AUTOKORJAAMO

CarSpa Autokorjaamo on vuonna 2020 perustettu autokorjaamo Tikkurilassa. Autokorjaamopalvelut tarjotaan takuutyönä ja ammattitaidolla. Palveluihin kuuluu mm. määräaikaishuollot, ruostekorjaukset, pakoputkikorjaukset, autopeltihitsaukset, maalaukset ja varaosat. Auton renkaiden vaihdot sekä jarrutyöt kaikille automerkeille. Myös vahinkotarkastuksia tehdään sekä kuluttajien että yrityksien autoille. Autokorjaamo pyrkii huoltamaan autot ilman ajanvarausta saman päivän aikana. Voit jättää autosi helposti töihin mennessäsi ja noutaa sen kotiin lähtiessäsi!

DIILIÄ MYY

Carspa Autokorjaamo
Tikkurilantie 48
01300 Vantaa
Y-tunnus: 3164854-7
Yrityksen sivut
Katso myös muut Autoilu-kategorian diilit