TARJOUS

  • Ripsien Lash Lift -kestotaivutus sis. ripsien kestovärjäyksen 24 €
  • Klassiset ripsienpidennykset 29 €

Kaipaatko katseeseesi intensiivisyyttä? Rakastatko pitkiä ja näyttäviä ripsiä, vai pidätkö luonnollisemmasta tyylistä, jossa omat luonnolliset ripsesi korostuvat tummemman sävyn ja näyttävämmän kaaren ansiosta? Naantalin hiustalo mahdollistaa jokaisen haaveen mukaiset ripset nyt tarjoushintaan! Valittavanasi on omien ripsien Lash Lift -tekniikalla toteutettava kestotaivutus sekä kestovärjäys, tai dramaattisemman ja intensiivisemmän lopputuloksen takaavat klassiset ripsienpidennykset.

Ripsien Lash Lift -kestotaivutus

Ripsien Lash Lift -kestotaivutus on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman maskaraa, jatkuvaa ripsien taivuttelua ja ripsienpidennyksiä. Ripsien kestotaivutus onkin erinomainen valinta, mikäli haluat välttyä arkiselta meikkaamiselta, ja näyttää raikkaalta, sekä luonnollisesti ehostautuneelta kellon ympäri! Kestotaivutuksen avulla silmäripset taivutetaan pysyvästi kauniille kaarelle tyvestä alkaen ylöspäin avaten näin katsettasi ja tehden ilmeestäsi eloisamman samalla, kun se luo vaikutelman pidemmistä ja runsaammista ripsistä. Ripsien kestovärjäys kestotaivutuksen yhteydessä luo efektistä entistä intensiivisemmän.

Klassiset ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset rakennetaan eri pituisia ja kaarevuuksia omaavilla ripsikuiduilla ja erityisellä ripsiliimalla. Yksittäinen ripsikuitu kiinnitetään suoraan omaan ripseen, jolloin lopputuloksesta tulee silmien muotojasi luonnollisesti korostava kokonaisuus. Eripituisia ripsikuituja yhdistelemällä luodaan asiakkaan toivoma intensiteetti ja ripsien luoma efekti katseeseen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 257 1809 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

NAANTALIN HIUSTALO

Naantalin hiustalo sijaitsee nimensä mukaisesti Turun Naantalissa lähellä Vanhaakaupunkia. Naantalin hiustaloa pyörittää kauneudenhoitoalan palveluita intohimolla tarjoava pariskunta, ja palvelutarjonnasta löydät kaikkea mitä ripsesi ja kulmakarvasi halajavat! Hoitolassa toteutetaan muun muassa ripsienpidennyksien laittoa ja poistoa, lash- ja browliftejä, sekä kulmien ja ripsien värjäyksiä.

DIILIÄ MYY

Naantalin Hiustalo
Tullikatu 15
21100 Naantali
Puh. 040 257 1809
Y-tunnus: 3219828-5
Yrityksen Facebook sivut

LOPPUUNMYYTY!

Tutustu muihin Turun alueen kauneusdiileihin!