Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • M/S Princess omaan käyttöön 3 tunniksi 590€ (arvo 1180€)
  • M/S Katarina omaan käyttöön 3 tunniksi 990€ (arvo 1980€)
  • M/S King omaan käyttöön 3 tunniksi 1390€ (arvo 2780€)

Koe Suomen kesä Helsingin upeassa saaristossa! Royal Line tarjoaa sinulle ikimuistoisen saaristoristeilyn 70 vuoden kokemuksella. Järjestä syntymäpäiväjuhlat, polttarit tai siirrä hääseurue meriteitse hääpaikalle! Saat itse valita lähtöpaikan ja paluupaikan. Laivareitti suunnitellaan yhdessä kuljettajan kanssa. Varmistathan, että haluamasi lähtöpaikka on sopiva isolle laivalle. Halutessasi voit myös tiedustella laivojen ruoka- ja juomatarjoiluista etukäteen.

Varattavissasi on 3 eri kokoista laivaa:

M/S Princess – tasokas ja viihtyisä alus

M/S Princess on tyylikäs ja tasokas alus vaativaankin käyttöön. Korkealuokkainen jalopuinen sisustus, mukavat U-sohvat ja peilein somistetut pöydät tarjoavat hyvän tunnelman n. 20 hengen lounas- ja illallisristeilyihin. Aluksessa on myös suuri avattava kattoluukku. Aluksen matalakulkuisuus mahdollistaa kauneimpien saaristoväylien käytön (mm. Degerön kanava).  Tutustu laivaan tarkemmin tästä.

M/S Katarina – tunnelmallinen laiva

Lämpimän tunnelman laiva M/S Katarina kulkee äänettömästi ja vakaasti. Tyylikkäät salongit ovat parhaimmillaan n. 60 ruokailijalle. Jalopuiset ja mukavat u-sohvat keulasalongissa 12 hengelle ja viihtyisä ruokasalonki takaosassa 50 hengelle. Aluksella on ravintolakeittiö ja baari sekä suuret aurinkokannet. Tutustu laivaan tarkemmin tästä.

M/S King – viihtyisä ja käytännöllinen laiva

Lämmin ja tasapainoinen sisätilojen väritys luo viihtyisän tunnelman ja osittain muunneltavat tilat antavat mahdollisuuden monenlaisiin tilaisuuksiin. Laivan kaikki tilat ovat hyvin yhteydessä toisiinsa ja mukavia pöytäpaikkoja on noin 90 hengelle. Alus soveltuu erittäin hyvin yksityistilaisuuksiin. Laivassa on oma ravintolakeittiö, baari ja suuri aurinkokansi. Tutustu laivaan tarkemmin tästä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa ma–pe 2.8.2019 asti
  • Vain uudet tilaukset
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Tiedustelut etukäteen laivojen saatavuudesta numerosta 0207 118 333 tai osoitteesta [email protected]
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä laivassa

ROYAL LINE

Royal Line tarjoaa Suomen kattavimman saaristoristeilyvalikoiman! Kolmannen polven perheyritys tarjoaa risteilyjä vankalla kokemuksella, sillä liikenne Helsingin ja Espoon saaristossa aloitettiin jo vuonna 1945. Kattava valikoima sisältää muun muassa lounas- ja illallisristeilyjä Helsingin Kauppatorilta, kiehtovia teemaristeilyjä ja tasokkaita tilausristeilyjä. Löydät Royal Linen myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Royal Line
Puh: 020 711 8333
Y-tunnus: 0656029-5
www.royalline.fi