TARJOUS | Fit Keilaniemi – Vuoden kuntosalikortti | Espoo, Keilaniemi *

  • Vuoden kuntosalikortti 49,00 €/kk (arvo 59,90 €/kk)
    – säästä 18 %

Nappaa tästä tarjoushintainen salikortti ja lähde treenaamaan pääkaupunkiseudun parhaaseen kuntokeskukseen! Olitpa aloitteleva tai kokenut liikkuja, Fit Keilaniemeen ovat tervetulleita kaikki kuntotasoon katsomatta. Kuntosalin varustelu on viety tasolle, jota Suomessa ei ole ennen nähty! Parhaat laitteet ja välineet takaavat nopeat tulokset kaikille. Mahtava laitteisto monin eri huippubrändein on valikoitunut 30 vuoden kokemuksella. Salilla on hyvin varusteltu suuri toiminnallinen alue ja riittävästi tilaa vapailla painoilla harjoitteluun. Suosituimpia laitteita on aina useampi kappale, jotta ruuhkautumiselta ja laitteisiin jonottelulta vältyttäisiin.

Treenaa 12 kuukautta pilkkahintaan! Ostaessasi tarjouksen verkkokaupasta saat itse päättää milloin aloitat. E-laskutus 4 viikon välein. Tarjouskauden aikana ei voi irtisanoutua. Ei tauotus mahdollisuutta. Paikalle pääset helposti metrolla, josta on vain 50 metrin kävely kuntosalille! Autolla tullessasi sinulle taas kuuluu 4 tunnin ilmainen pysäköinti parkkihallissa. Sinulla on myös mahdollisuus ladata sähköautoasi. Fit Keilaniemessä treenaat 24/7 huippu ilmapiirissä.

Pukuhuoneiden saunoista ja naisten infrapunasaunasta löytyy lämpöä, mutta salin puoli pysyy viileänä kesähelteilläkin tehokkaan ilmastoinnin ja jäähdytyksen ansiosta. Myös kaikkein pienimmät asiakkaat on otettu huomioon ilmaisella lapsiparkilla, jonne on näköyhteys kuntosalin puolelta.

Asiakaspalvelu palvelee:

Ma 12-19
Ti-Pe 15-19
La 10-14

Kuvat: Fit Keilaniemi

Kuvat: Fit Keilaniemi

EHDOT

  • Tarjous on voimassa toistaiseksi
  • Vain uusille asiakkaille, kuntosalille on mahdollista tulla tutustumaan asiakaspalvelun aukioloaikoina
  • Tarjouksen salikortin voit lunastaa joko paikan päältä asiakaspalvelun auki ollessa tai verkkokaupasta, jolloin saat itse päättää milloin aloitat
  • Käytettävissä vain Fit Keilaniemessä
  • Kulkuavain (10 €) ei sisälly tarjoukseen

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tarjouksen voit lunastaa joko paikan päältä asiakaspalvelun auki ollessa tai verkkokaupasta
  • Verkkokaupassa valitse kuntosali vuosijäsenyys 12 kk ja siirry ostoskoriin. Määräaikaisuuden päätyttyä jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassaolevana (59,90€/kk), kuukauden irtisanomisajalla

FIT KEILANIEMI

Fit Keilaniemi tarjoaa pääkaupunkiseudun parhaimmat ja monipuolisimmat mahdollisuudet liikuntaan ja hyvinvointiin Fortumin entisessä pääkonttorissa Raaden Hampaassa. Fit Keilaniemi on kuntokeskus, jossa töitä tehdään asiakaslähtöisesti joustaen ja asiakkaita kuunnellen. Asiakkaiden toiveet pyritään aina toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan, mikä erottaa yrittäjävetoisen Fit Keilaniemen ketjusaleista. Ilmaisten parkkipaikkojen, sekä loistavien julkisten liikenneyhteyksien vuoksi kuntokeskukseen on helppo tulla. Metroasema löytyy tien toiselta puolelta vain 50 metrin päästä ovelta ja asiakkaille tarjotaan neljän tunnin ilmainen pysäköinti parkkihallissa, lue lisää tästä. Voit tutustua Fit Keilaniemeen vielä tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa ja inspiroitua salikortin ottamisesta!

DIILIÄ MYY

Fit Keilaniemi
Keilaniementie 1 D
02150 Espoo
Puh: 040 187 4654
Y-tunnus: 2930410-4
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin kuntoasi tukeviin diileihin!

*  Tähdellä merkityt diilit (otsikon perässä tähtisymboli *) on poissuljettu alennuskampanjoista, ellei alennuksen yhteydessä mainita toisin.