TARJOUS | Jäädyttämällä eroon rasvasta! CoolSculpting-hoito kaksoisleualle | Tampere

 • Coolsculpting Cry Tec 360° -hoito kaksoisleualle 239 € (arvo 589 €)
  – säästä 59 %

Cool Sculpting Tampere – Jäädyttämällä eroon rasvasta uusimman CoolSculpting Cry Tec 360° -hoidon avulla! Voit valita hoidon joko kaksoisleualle. Cry 360° on toisen sukupolven kryolipolyysihoito, joka poistaa tehokkaasti, mutta kivuttomasti kehon ei-toivotut rasvakertymät. Hoito kohdistetaan tarkasti ihonalaisiin rasvasoluihin vahingoittamatta ympäröivää kudosta, jolloin käsitellyt rasvasolut kiteytyvät (jäätyvät) ja tuhoutuvat. Tämän jälkeen keho käsittelee rasvan luonnollisesti poistaen kuolleet solut. Teknologisesti edistykselliset, 360 asteen tarkat jäähdytyskäsikappaleet, tarjoavat paremman ja tasaisemman jäähdytyksen kuin perinteiset metallilevylliset kryolipolyysit. Hoito sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka eivät ole päässeet eroon ei-toivutusta rasvasta oikeanlaisesta ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta.

Hoito alkaa käsikappaleen kohdistamisella hoitoalueelle, jolloin hoitoalue tarttuu kevyesti käsittelykuppiin. Kun tavoitelämpötila on saavutettu, iho tuntuu hoitoalueen osalta tunnottomalta. Hoitaja hieroo hoidettavaa aluetta 1–2 minuuttia toimenpiteen jälkeen. Useita hoitoja tehneet asiakkaat kokevat ne täysin kivuttomiksi. Tekniikan monipuolisuuden vuoksi hoidon voi tehdä muun muassa käsivarsille, reisille, vatsalle, rinnalle ja kaulalle. Yhden hoitokerran kesto on n. 45–60 minuuttia ja näkyvimmät tulokset ovat havaittavissa 1–3 kuukauden kuluttua hoidosta. Lopputuloksena käsiteltävän alueen rasvakerymät vähenevät jopa 25 %.

Cool Sculpting Tampere  – Tutustu CoolSculpting Cry Tec 360° -hoitoon lisää Salon Dayluxin verkkosivuilla.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Salon Dayluxin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SALON DAYLUX TAMPERE

Salon Dayluxin kauneushoitola sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan julkisten kulkuvälineiden ja välittömien palveluiden läheisyydessä. Kauneushoitolan monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa esteettiset hoidot, kasvo- ja vartalohoidot sekä meikkauspalvelut. Salon Dayluxissa sinua palvelee ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Yritys on kansainvälisen kosmetologijärjestö CIDESCO:n jäsen. Löydät Salon Dayluxin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Salon Daylux
Kauppakatu 15
33210 Tampere
Y-tunnus: 2794763-2
Yrityksen verkkosivut.

Katso täältä muita vastaavia tarjouksia