Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • Brasilialainen karvanpoisto laserilla naisille 69 € (arvo 149 €)
  – säästä 54 %
 • Brasilialainen karvanpoisto laserilla miehille 79 € (arvo 169 €)
  – säästä 53 %

Salon Daylux Vantaa tarjoaa nyt brasilialaisen karvanpoiston laserilla miehille tai naisille alkaen vain 69 €. Laser-karvanpoisto on tehokas ja pitkäaikainen karvanpoistomenetelmä, jossa vaikutetaan kasvuvaiheessa oleviin karvoihin. Suurin osa karvoista on lepovaiheessa, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että hoito tulisi uusia n. 5–8 kertaa parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Näkyviä muutoksia ja tuloksia näkee kuitenkin jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen! Hoito tehdään intiimialueelle, josta karvoitus poistetaan joko osittain tai kokonaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Hoitokertoja voidaan tarvita enemmän, mikäli karvankasvu on runsasta, karvat ovat vaaleammat tai iho on tumma. Myös voimakas hormonitoiminta lisää karvankasvua ja sitä kautta hoitokertoja. Salon Dayluxissa on käytössä moderni laserlaite, joka tehoaa kuitenkin myös vaaleisiin ihokarvoihin. Osaava Salon Dayluxin henkilökunta suosittelee jokaiselle asiakkaalleen juuri heidän tarpeilleen sopivan hoidon ja hoitovälin.

Tutustu laser-karvanpoistoon lisää Salon Dayluxin verkkosivuilla.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 050 577 5795 tai Salon Dayluxin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SALON DAYLUX

Salon Dayluxin kauneushoitola sijaitsee Vantaan Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan juna- ja linja-autoaseman läheisyydessä. Kauneushoitolan monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa esteettiset hoidot, kasvo- ja vartalohoidot sekä meikkauspalvelut. Salon Dayluxissa sinua palvelee ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Yritys on kansainvälisen kosmetologijärjestö CIDESCO:n jäsen. Löydät Salon Dayluxin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Salon Daylux
Asematie 1
01300 Vantaa
Puh: 050 577 5795
Y-tunnus: 2794763-2
www.daylux.fi