Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Nanopore-mikroneulaushoito 99 € (arvo 225 €)

Nanopore-mikroneulaushoito palauttaa ihosi elinvoiman! Turvallisella sähköisellä neulauslaitteella on kaksoisvaikutus: neulaus stimuloi ihon luonnollista kollageeni- ja elastiinisynteesiä sekä lisää aktiiviaineiden imeytymistä ihon syviin kerroksiin asti. Nanopore-mikroneulaushoito on tehokas hyaluronihappohoito ihon ikääntymistä vastaan!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, nanopore-mikroneulauksen, 2–3 seerumia ja loppuvoiteen. Syväkosteuttava hoito tekee ihostasi välittömästi heleämmän, pehmeämmän ja joustavamman. Turvallinen hoito sopii juonteiden, arpien ja hyperpigmentaation silottamiseen. Kivuton hoito ei aiheuta voimakkaita ihoreaktioita. Mikroneulauksen tulokset ovat nähtävissä heti ja kestävät noin 2–6 kuukautta!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 050 577 5795 tai Salon Dayluxin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SALON DAYLUX

Salon Dayluxin kauneushoitola sijaitsee Vantaan Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan juna- ja linja-autoaseman läheisyydessä. Kauneushoitolan monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa esteettiset hoidot, kasvo- ja vartalohoidot sekä meikkauspalvelut. Salon Dayluxissa sinua palvelee ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Yritys on kansainvälisen kosmetologijärjestö CIDESCO:n jäsen. Löydät Salon Dayluxin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Salon Daylux
Asematie 1
01300 Vantaa
Puh: 050 577 5795
Y-tunnus: 2794763-2
www.daylux.fi