Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 3D-kestopigmentointi kulmiin, huuliin tai silmänrajauksille tai kulmien microblading 109€ (arvo 290€)

3D-kestopigmentointi korostaa silmiä, huulia tai kulmia pysyvästi. Kestopigmentointi, eli kosmeettinen tatuointi ei ole yhtä pysyvä kuin oikea tatuointi, ja se haalistuukin merkittävästi 2-5 vuodessa. Kestopigmentoinnilla voit näyttää huolitellummalta ja vähentää meikkausta huomattavasti, mutta sillä ei voida kuitenkaan täysin korvata meikkiä. 3D-kestopigmentoinnilla syntyy hyvinkin luonnollinen lopputulos, sillä menetelmä mukailee ihoa. Työ suunnitellaan ensin piirtämällä malli iholle poistettavalla värillä ja vasta kun asiakas on hyväksynyt mallin, pigmentointi suoritetaan. Toimenpiteeseen sisältyy puudutus. Tarvittaessa saat vahvistuskerran hintaan 60€. Microblading-tekniikassa kulmiin tehdään terällä pieniä viiltoja, karvan muotoja mukaillen. Näin kulmista saadaan luonnollisen ja huolitellun näköiset. Kuvia esimerkkikulmista löydät Salon Nyytin Facebook-sivuilta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä ma-pe
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Salon Nyytin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SALON NYYTI

Salon Nyyti sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampissa katutasossa Fredrikinkadulla. Salon Nyytissä tarjotaan 18 vuoden kokemuksella erilaisia kauneudenhoito- ja kampaamopalveluja. Salon Nyytin periaatteena on käyttää vain laadukkaimpia merkkituotteita, kuten Sassoonin, Lanzan, Dermalogican ja Opin tuotteita. Hoitolaan on Kampin metroasemalta vain n. 150 metriä ja raitiovaunut 9 sekä 2 kulkevat aivan läheltä. Löydät Salon Nyytin myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Salon Nyytin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 28.7.2017.

DIILIÄ MYY

Salon Nyyti
Fredrikinkatu 63 A 37 (katutaso)
00100 Helsinki
Puh: 050 536 5175
Y-tunnus: 2443816-2
www.salonnyyti.fi