TARJOUS Salsan ja bachatan alkeiskurssit yhdelle tai kahdelle | Vantaa & Helsinki

 • Aloittelijoiden bachatakurssi 28.-29.1.2023 yhdelle hengelle Salmisaaressa 15 € (arvo 75 €)
  – säästä 80 %
 • Aloittelijoiden bachatakurssi 28.-29.1.2023 kahdelle hengelle Salmisaaressa 29 € (arvo 150 €)
  – säästä 81 %

Tanssin huumaa nyt myös Vantaalla! Still Dancing Studion suositut salsan alkeiskurssit järjestetään tänä talvena myös Vantaan Varistossa.

Oletko haaveillut, että taitaisit joskus tanssin salat? Ota latinalaistanssien askeleet haltuun Still Dancing Studiolla! Tunneilla treenataan tanssityylien tanssikuvioita, tekniikkaa sekä koreografiaa – liikunnan iloa unohtamatta! Tanssikoulun opettajina toimivat kansainvälisestikkin menestyneet Hanna Still ja Niklas Laine. Opettajien vuosien tanssitausta takaa laadukkaan opetuksen sekä iloisen yhteishengen. Lue lisää opettajista tästä.

Aloittelijoiden Salmisaaren bachataviikonloppu la-su 28. – 29.1.2023 klo 14 – 16.30. Kurssien kesto on 5 h. Viikonloppu on tarkoitettu aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa tanssitaustaa. Kurssilla harjoitellaan soolo- ja paritanssia. Kurssille voit ilmoittautua yksin tai oman tanssiparin kanssa. Parisi voi olla esimerkiksi kumppanisi tai ystäväsi! Tanssistudio on tilava, joten turvavälit kurssin aikana on varmistettu. Kaikki rohkeasti mukaan tanssin pyörteisiin! Et tule katumaan!

Still Dancing Studiosta sanottua:

”Hanna ja Niklas ovat huipputiimi. Opetus on ammattimaista, mutta tunneilla on rento tunnelma. Ja Salmisaaren tilat ovat upeat. Suosittelen! Kannattaa tulla tutustumaan.”

”Hanna on raudanluja ammattilainen, joka opettaa sekä teknisesti että ilmaisullisesti perusteellisesti ja sopivassa tahdissa edeten. Tunneilla on iloinen ja kannustava tunnelma.”

salsan

Kuva: Still Dancing Studio

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa ostetulla kurssilla
 • Peruutukset viim. 24 h ennen tanssitunnin alkua
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Ilmoittaudu kurssille Still Dancing Tanssikoulun nettisivuilta
 • Syötä ostoskorissa alennuskoodi-kenttään ”offerilla”, jolloin tunnin hinnaksi muuttuu 0 €. Kirjoita vielä tämän jälkeen lahjakorttisi koodi kohtaan ”yritys”
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä tanssitunnilla

STILL DANCING STUDIO

Tanssin iloa meren äärellä! Latinalaistanssien tanssikoulu Still Dancing Studio perehdyttää sinut salsan ja bachatan saloihin. Koulun opettajina toimivat kansainvälisestikkin menestyneet tanssijat Hanna Still ja Niklas Laine, jotka takaavat tanssitunneilla laadukkaan opetuksen sekä hyvän tekemisen meiningin ja positiivisen yhteishengen.

Salmisaaren liikuntakeskuksessa sijaitsevan koulun kursseille ja tunneille ovat niin aloittelijat kuin pidempään latinalaistansseja harrastaneet tervetulleita. Tanssikoulun oppilailla on käytettävissä kaksi ilmastoitua tanssisalia, pukuhuoneet ja suihkutilat. Tarjolla on myös tervellisiä vihermehuja ja raakakakkuja.

Tutustu myös Still Dancing Studion Facebook- ja Instagram-sivuihin!

DIILIÄ MYY

Still Dancing Studio
Puh: 045 652 4082
Y-tunnus: 1975716-9
Yrityksen sivut

TOIMIPISTEET

Still Dancing Studio
Martinkyläntie 43 (Vantaan Kilpatanssijat ry:n tiloissa)
01720 Vantaa

Still Dancing Studio
Energiakatu 3
00180 Helsinki

Katso kaikki Tekeminen-kategorian diilit