TARJOUS

  • Intialainen kolmen ruokalajin menu kahdelle 25 € (arvo 56 €)

Herkullista intialaista ruokaa Helsingin keskustassa!

Intialainen menu ravintola Samratissa vie sinut makumatkalle Intiaan! Intialainen ruoka tunnetaan monipuolisista mausteistaan ja vahvoista aromeistaan. Samrat tarjoaa nyt edullisesti menun kahdelle hengelle. Menuun sisältyy alla olevien ruokalajien lisäksi myös riisi molemmille ruokailijoille. Tutustu kolmen ruokalajin menuun alta.

Alkuruoka

Paigan ka Pakora – papujauheella kuorrutettua tiristettyä munakoisoa

Pääruoka

Mattar Paneer – maustettuja herneitä ja juustoa sipulikastikkeessa

tai

Chicken Badami – manteleilla ja pähkinöillä höystettyä kanaa kermakastikkeessa

Jälkiruoka

Mangojäätelö

Samrat on saanut erinomaisia arvosteluja TripAdvisorissa:

”Pettämätön paikka Intialaisen ruoan ystäville. Keskeinen sijainti kaupungin keskustassa, miellyttävä ympäristö, monipuolinen ruokalista, ystävällinen henkilökunta, maukas ruoka ja kohtuullinen lasku. Minun lempipaikkoihin kuuluva ravintola.”

”Todella hyvin maustettua intialaista ruokaa. Myös kasvisannokset olivat loistavia. Kaunis, tyylikäs ravintola, ystävällinen henkilöstö, siistiä. Suosittelen.”

”Kävimme perjantaina illallisella. Kanaa erilaisina annoksina. Tikka annos oli erinomainen. Naan-leipä ihanaa. Ravintola on miellyttävästi sisustettu. Palvelu on ystävällistä. Annokset tulevat nopeasti. Hinnat kohtuulliset. Ravintola on hyvässä paikassa.”

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 11.11.2021 asti
  • Lahjakortti on käytettävissä ma-to klo 15–20
  • Pöytävaraus tehtävä etukäteen
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Tee pöytävaraus etukäteen numerosta 09 611 001 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

SAMRAT

Samrat on Helsingin keskustassa sijaitseva intialainen ravintola, joka tarjoilee herkkuja eri puolilta Intiaa vuosien kokemuksella. Perinteiseen intialaiseen tyyliin sisustettu ravintola on tunnelmallinen illanviettopaikka, ja ystävällinen palvelu kruunaa ainutlaatuisen ravintolaelämyksen. Tutustu Samratiin lisää yrityksen verkkosivuilla.

DIILIÄ MYY

Samrat
Eteläesplanadi 22 C
00130 Helsinki
Puh: 09 611 001
Y-tunnus: 1008346-0
www.samrat.fi