Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Mesoterapia ikääntyvälle iholle tai ongelmaiholle 79€ (arvo 169€)

Mesoterapia on mainio keino elvyttää ihoa, joka on ryppyinen, veltostunut, kuiva tai vanhentunut. Hoidolla voidaan myös parantaa epäpuhdasta ihoa, häivyttää arpia ja lievittää atopiaa. Mesoterapiassa neulauksen avulla ihoon imeytetään vaikuttavia aineita eli ns. mesococtaileja. Toimenpide toteutetaan medikaalitason neulauksena 1-3 mm neularullilla: syvyys valitaan ihon kunnon, rakenteen ja halutun lopputuloksen mukaan.

Hoito sisältää erikoiskuorinnan, joka riippuu hoidettavasta iho-ongelmasta, nanoteknologiaan perustuvat täsmäseerumit, mikroneulauksen 1-3 mm rullalla, fysikaalisen ultraäänen, joka vaikuttaa myös kasvolihaksiin kohottavasti, naamiot ja kevyen kasvohieronnan.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 041 453 4319 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ESTHETIC CLINIC SARI SÄILY

Esthetic Clinic Sari Säily tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia kauneudenhoidon palveluja Helsingin Töölössä. Sari Säily on aloittanut kauneudenhoitoalalla jo vuonna 1984, ja hänen vahvaa ammattitaitoaan ovat tukemassa alan uusimmat laitteet ja välineet. Esthetic Clinicin kaikki asiakaskohtaamiset alkavat huolellisella konsultaatiolla, jolla selvitetään paras mahdollinen hoitomuoto asiakkaalle. Sari Säily on erikoistunut ikääntyvän ihon ja iho-ongelmien hoitamiseen. Hoidot toteutetaan pitkäjänteisesti useampia hoitomuotoja yhdistellen, jotta saavutetaan tehokas ja konkreettinen ratkaisu vaikeisiinkin iho-ongelmiin.

Normaalihinta perustuu Esthetic Clinic Sari Säilyn asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 21.1.2019.

DIILIÄ MYY

Esthetic Clinic Sari Säily
Runeberginkatu 60 b 2. krs
00101 Helsinki
Puh: 041 453 4319
Y-tunnus: 2439827-9
www.sarisaily.fi