TARJOUS

  • Saunatilat ulkoporealtaalla käyttöön päiväksi sisältäen keilausta ja pelejä 269 € (arvo 820 €)

Maistuisiko kosteat löylyt ja saunahetken päälle kenties rentouttava hetki ulkoporeammeessa? Alppila Bowlingin tiloissa on varattavissa kaksi saunakabinettia, jotka on molemmat varustettu ulkoporeammein. Voit valita saunakabineteista tarpeisiisi sopivamman, joko Pienen kabinetin (max. henkilömäärä: 15) tai Ison kabinetin (max. henkilömäärä: 40). Lue lisää kabineteista täältä.

Tarjoukseen sisältyy 2 keilarataa tunniksi ja kengät 10 henkilölle. Vapaassa käytössä ovat myös hallilta löytyvät 2 flipperiä, 2 arcade-peliä, lautapelit, nopeuspeli ja darts. Lisäksi hallilla mahdollista pelata biljardia pieneen lisähintaan.

Alppila Bowling

Alppila Bowling

Alppila BowlingKuvat: Alppila Bowling / Iso kabinetti

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.8.2022 asti
  • Tarjoukseen sisältyy saunatilan ja ulkoporealtaan käytön lisäksi 2 keilarataa tunniksi ja kengät 10 henkilölle, sekä flippereiden, arcade-pelien, lautapelien ja dartsin vapaa käyttö
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Ei ostorajoitusta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa tilat kotisivuilta tai puhelimitse 0400 330 609 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

ALPPILA BOWLING

Uusi Alppila Bowling on Oulun Alppilassa sijaitseva viihteen keidas, josta löydät keilaratojen lisäksi myös pelisalin erilaiset viihdykkeet kuten biljardipöydät, flipperit ja muut ajanvietteet. Keilaratojen välittömässä läheisyydessä on anniskeluoikeuksin varustettu kahvio ja baaritiski, josta tarjoillaan purtavaa ja virvoketta monenlaiseen tarpeeseen. Tiloista löydät myös saunakabinetit ulkoporealtailla.

DIILIÄ MYY

Alppila Bowling
Tukkimiehentie 1
90530 Oulu
Puh: 0400 330 609
Y-tunnus: 3207489-9
Yrityksen verkkosivut

KAUSI PÄÄTTYNYT!

Katso vastaavaa tekemistä täältä