Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 60 min Medik8-tuotesarjan kasvohoito ihotyypin mukaisesti 40€ (arvo 82€)
    Varattavissa ma-pe alkamaan klo 8-12 välisenä aikana

Hemmottelua, rentoutusta ja tehokkaita hoitoja arjen kiireen keskellä tarjoaa Kauneussalonki Sea You, Helsingin keskustassa, upeassa Ullanlinnassa! Kauneussalonki Sea You tarjoaa nyt 60 min hemmottelevan Medik8-tuotesarjan kasvohoito ihotyypin mukaisesti. Medik8-kasvohoidot ovat medikaalisia Spa-hoitoja ja perustuvat innovatiivisiin, kliinisesti tutkittuihin ja tehokkaisiin hoitoaineisiin. Hemmottelevat hoidot suunnitellaan ainutlaatuisiksi ihosi tarpeiden mukaan.

Medik8 on edelläkävijä ammattimaisten tuotteiden valmistajana. Seerumit ja voiteet tuotetaan pienerissä Medik8-laboratoriossa Englannissa ilmattomassa tilassa tuoreuden takaamiseksi. Tuoreus mahdollistaa sen, että tuotteet ovat täysin stabiileja ja siitä syystä myös tehokkaita viimeiseen pisaraan asti. Tuotteista osa on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

60 min Medik8-kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen ja entsymaattinen kuorinnan, mekaanisen ja/tai ultraäänipuhdistuksen, noin 10 min hieronnan kasvoille ja decolteelle, naamion sekä hoito- ja loppuvoiteen.

Kuivan ihon syväkosteuttava kasvohoito – Ravitseva ja rentouttava kasvohoito palauttaa elinvoimaisuuden ja pehmeyden kuivalle iholle.

Epäpuhtaan ihon tasapainottava kasvohoito – Ihoa syväpuhdistava ja huokosia supistava hoito on suunniteltu erityisesti epäpuhtaan ja öljyisen ihon tarpeisiin.

Ikääntyvän ihon nuorentava kasvohoito – Rentouttava, ikääntymisen merkkejä häivyttävä kasvohoito kiinteyttää ja silottaa ihoa suojaavan ja uudistavan C-vitamiinin sekä aktivoivan ja korjaavan A-vitamiinin avulla.

Punoittavan ihon rauhoittava kasvohoito – Hellävarainen ihoa välittömästi rauhoittava hoito on suunniteltu erityisesti punoittavalle, kuumottavalle ja herkistyneelle iholle.

Ihoa kirkastava Radiance-kasvohoito – Täydellinen ja erittäin tehokkaasti kirkastava kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Tasoittaa näkyvästi ihonväriä ja vähentää ennenaikaista vanhenemista.

Virkistävä silmäympäryshoito – Silmäympärysihoa välittömästi kirkastava ja kosteuttava hoitorituaali.

Nuorisoihonpuhdistus – Hoito on suunnattu nuorille, joille on alkanut ilmaantua tukkeutumia ja mustapäitä.

Tule nauttimaan ylellisestä kauneudenhoidosta ja saat huipputasoisen lopputuloksen. Näin tarjotaan Sinulle kaunis iho koko elämäksesi! Tule hemmottelemaan itseäsi tai osta tarjous lahjaksi!

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Hoidot on varattavissa alkamaan ma-pe klo 8–12 välisenä aikana
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Kauneussalonki Sea You:n ajanvarauskalenterista ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen vahvistamisen jälkeen ’Kommentit’ osiossa.
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneussalongissa

KAUNEUSSALONKI SEA YOU

Uudistettu Kauneussalonki Sea You on raikas merellinen helmi Ullanlinnan upeassa miljöössä, Kaivopuiston välittömässä läheisyydessä. Paikan päälle on helppo tulla niin autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä, esim. raitiovaunujen 2, 3 ja 10 reitit kulkevat salongin lähettyviltä. Olet tervetullut nauttimaan luksusympäristössä hoidoista, jotka luovat unohtumattomia elämyksiä sekä pitkäkestoisia 
vaikutuksia. Salonki tarjoaa laajan valikoiman alan palveluita perushoidoista hemmotteluhoitoihin kaikenikäisille. Liikkeessä jalkahoitoja tekee Sky-Cidesco kosmetologi Piret Konttinen. Lisätietoja palveluista löydät Kauneussalonki Sea Youn verkkosivuilta tai Facebookista.

DIILIÄ MYY

Kauneussalonki Sea You
Tehtaankatu 16 C 25
00140 Helsinki
Puh: 040 359 2234

Y-tunnus: 2930710-2
www.seayou.fi