TARJOUS

  • 40 min selluliittihieronta 25 € (arvo 45 €)

Keho kesäkuntoon selluliittihieronnalla! Selluliittihieronta tehdään silikonisilla imukupeilla öljytylle iholle. Hoidossa hierotaan yksilöllisesti täsmähoitona kehon alueita, joista löytyy selluliittia, kuten pakarat, reidet, vatsa tai käsivarret. Selluliittihieronnan tavoitteena on edistää selluliitin hajoamista ja piristää koko kehon aineenvaihduntaa. Positiivisina sivuvaikutuksina myös suolen toiminta voi vilkastua, yleinen liikkuvuus voi parantua ja arpikudokset notkistua, kuona-aineet sekä nesteet voivat poistua ja verenkierto voi vilkastua.

Hoitoa voidaan tehostaa käyttämällä erilaisia eteerisiä öljyjä ja lopuksi iholle voidaan laittaa kiinteyttävää voidetta. Parhaan lopputuloksen saamiseksi suositellaan 2-3 hoitokertaa viikossa, vähintään 10 kerran sarjana tai 2 kuukauden ajan.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen voimassaolon päättymistä
  • Peruutukset 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useampia lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

HOITOHUONE IHANA ENERGIA

Luontaishoitoja hyvinvointiasi varten  – Luontaishoitojen pyrkimyksenä on tukea ja edistää elimistön omaa paranemiskykyä luonnonmukaisilla keinoilla, jotka eivät häiritse elimistön normaalia toimintaa. Hoitohuone Ihana Energian perustaja Virpin kipinä luontaishoitoja kohtaan syttyi hänen kokeillessaan vyöhyketerapiaa ja saadessaan siitä hyvän vasteen sen hetkiseen elämäntilanteeseen niin henkisellä, fyysisellä kuin psyykkiselläkin tasolla.

Diplomivyöhyketerapeutiksi valmistunut ja monia erinäisiä kursseja intialaisesta päähierontakurssista imukuppihierontakursseihin suorittanut Virpi tarjoaa monipuolisesti erilaisia luontaishoitoja, kuten vyöhyketerapiaa, intialaista päähierontaa, psycho zonea, reikiä, metamorfista hierontaa, kuumakivihierontaa, imukuppihierontaa, selluliittihierontaa sekä raindrop-hoitoa. Luontaishoidoissa ihminen huomioidaan kehon, mielen sekä hengen näkökulmasta ja tarkoituksena on hoitaa ja käsitellä nämä kaikki huomioon ottaen. Hoidoissa käytetään asiakkaan halutessa Young Livingin eteerisiä öljyjä.

DIILIÄ MYY

Hoitohuone Ihana Energia
Kauneushoitola Pumpulin tiloissa
Kauppakatu 12
33210 Tampere
Puh: 044 030 5740 / 040 637 3334
Y-tunnus: 1641427-5
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin alueesi hyvinvointitarjouksiin!