Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS | Shri Vivek Yoga Helsinki – 1 h online-joogatunti

  • 1 h online-joogatunti 5 € (arvo 15 €)

Tule mukaan Shri Vivek Yogan online-tunneille harjoittelemaan asanoita, pranayamoja, keskittymistekniikoita, meditaatiota ja rentoutumista. Nämä joogaharjoitukset ovat tarkoitettu sinulle, joka etsit fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä tasapainoa!

Jokaisen joogatunnin tavoitteena on tunnistaa kehon ja mielen tarpeet ja oppia pitämään huolta tunteista ja tuntemuksista. Tämä puolestaan vahvistaa hyvinvointia niin kehon, mielen kuin energioiden tasolla. Harjoittelun myötä tiedostat paremmin, mitä todella tarvitset, miltä sinusta tuntuu ja miten olemme yhteydessä muihin ihmisiin ja koko maailmaan. Joogatunnit sopivat kaiken ikäisille ja tasoisille. Et siis tarvitse aiempaa kokemusta joogasta osallistuaksesi Shri Vivek Yogan online-joogatunneille. Tunnit koostuvat erilaisista perinteisitä joogamuodoista kuten hathajoogasta, kundaliinijoogasta, tantra-joogasta ja gyan-joogasta sekä meditaatiosta ja ayurveda-perinteestä.


Joogatunnit järjestetään keskiviikkoisin klo 18–19 ja sunnuntaisin klo 17–18 ilmaisessa Zoom-palvelussa. Palveluun ei tarvitse omia käyttäjätunnuksi ja osallistuminen tunnille onnistuu näppärästi läppärillä tai mobiililaitteella. 

EHDOT

  • Ilmoittaudu online-joogatunille 1 kk sisällä ostohetkestä
  • Joogatunnit pidetään keskiviikkoisin klo 18–19 ja sunnuntaisin klo 17–18
  • Joogatunnit järjestetään ilmaisessa Zoom-palvelussa

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ilmoittaudu joogatunnille soittamalla numeroon 044 984 1223 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Muista mainita Offerilla-lahjakortti ilmoituksen yhteydessä.

SHRI VIVEK YOGA HELSINKI

Shri Vivek -joogatyylin oppeja jakaa Shri Vivek Yoga Helsingin Fátima Galiana. Hänelle jooga on tuonut parempaa itsetuntemusta, mielen ymmärrystä sekä työkaluja parempaan elämään – joita hän haluaa jakaa myös muille. Galiana on opettanut Shri Vivek -joogan oppeja Espanjassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa ja nykyään Suomessa. Shri Vivek Yoga tarjoaa jooga- ja meditaatiotunteja, erilaisia työpajoja ja ayurveda-hierontaa. Sukella Shri Vivek -joogan maailmaan ja lue yrityksestä lisää Facebookissa!

DIILIÄ MYY

Shri Vivek Yoga Helsinki
Y-tunnus: 2607823-6
www.shrivivekyogahelsinki.com