TARJOUS | Sissos Paintballkeskus – 3 h paintball-kisapelikokeilu | Espoo, Juvanmalmi

  • 3 h pelipaketti avoimeen paintball-kisapelikokeilupäivään 1 hengelle 15 € (arvo 29 €)

 

Paintball on vauhdikas ja nopeaa päättelykykyä vaativa piilourheilullinen ja adrenaliinilla höystetty aktiviteetti, johon voivat osallistua kaikki iästä (huomioithan kuitenkin ikäsuositukset), sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta.

Päivän alkuun on varattu tunti aikaa tekniikkaharjoituksille klo 10-11, johon sisältyy varusteiden käyttökoulutus sekä pelisäännöt, ja sen jälkeen on kaksi tuntia pelaamista klo 11-13. Etenkin ensikertalaisille suositellaan osallistumista tekniikkaharjoituksiin, on mahdollista myös osallistua vain peleihin. Tapahtumassa ehtii pelata monta erää, joista 100 kuulaa riittää alkuun hetkeksi lajikokeiluun ja lisäkuulia saa ostettua tarpeen mukaan paikan päältä 15 €/500 kpl.

Osallistujat jaetaan tasaväkisiin joukkueisiin ja kaikki pelaavat yhdessä, joten tiedossa on hauskaa kaikille! Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokeilemaan kisapaintballia täysimittaisella kisakentällä, jonka layout on sama kuin tämän kesän Ranskan EM-kisoissa ja Tampereen SM-kisoissa. Tapahtumassa ohjaajina toimivat Urho-paintball-joukkueen kokeneet pelaajat, jotka opastavat mielellään ensikertalaisetkin mukaan paintballin hauskaan maailmaan. Saavu pelitapahtumaan hyvissä ajoin, noin 30 min ennen tapahtuman alkua, jotta ehdit rauhassa vaihtaa pelivarusteet ja vastaanottaa vuokra-aseen.

Tämä on mahdollisuutesi tulla pitämään hauskaa – olit sitten aktiiviharrastaja, ensikertalainen tai jotain siltä väliltä. Sissos Paintball järjestää avoimen kisapelikokeilun kaikille paintballista kiinnostuneille! Avoin kisapelikokeilu järjestetään 1.10.2023 klo 10-13. Osallistua voit yksin, kaverin kanssa tai ryhmänä. Ikäraja on +14 v. Kaikkien ei tarvitse olla juoksemassa etulinjassa, vaan joukkue kaipaa myös strategistia, sekä tarkkaa tulitukea onnistuneen hyökkäyksen loppuun saattamiseksi.

Yksi pelipaketti sisältää yhden henkilön sisäänpääsyn, vuokravarusteet, maastohaalarit ja 100 värikuulaa. Tarjous koskee vain Espoon Juvanmalmin Kisakentällä järjestettävää avointa kisapelikokeilua sunnuntaina 1.10.2023. Käy tutustumassa pelikenttään etukäteen Paintball Sissoksen kotisivuilla!

 

paintball

Kuva:Sissos Paintballkeskus

EHDOT

  • Tarjous koskee vain Espoon Juvanmalmin Kisakentällä järjestettävää avointa kisapelikokeilua sunnuntaina 1.10.2023
  • Ikäraja on +14 v
  • Saavu pelitapahtumaan hyvissä ajoin, noin 30 min ennen tapahtuman alkua
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa paikka kisapelikokeiluun numerosta 09 6899 8989 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

SISSOS PAINTBALLKESKUS

Paintball Sissos toteuttaa ohjattuja paintball-pelejä yli 25 vuoden kokemuksella! Tarjolla on kaupunkisotaa sekä pelejä lämpimissä sisätiloissa ja metsään rakennetulla kentällä. Paintball Sissoksen avulla järjestät niin hauskan parituntisen kavereiden kanssa kuin vauhdikkaat paintball-synttärit, kauden päättäjäiset, illanvietot, pikkujoulut, polttarit ja tyky-päivätkin! Käy tutustumassa yrityksen vauhdikkaaseen menoon Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Sissos Paintballkeskus
Läntinen Teollisuuskatu 26
02920 Espoo
Puh: 09 6899 8989
Y-tunnus: 1497566-9
Yrityksen sivut

Katso kaikki Tekeminen-kategorian diilit