Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 2 h pelipaketti walk-in-paintballiin 1 hengelle 17€ (arvo 35€)
 • 2 h pelipaketti walk-in-paintballiin 2 hengelle 33€ (arvo 70€)
 • 2 h pelipaketti walk-in-paintballiin 3 hengelle 49€ (arvo 105€)

Walk-in-peli on helppo ja hauska tapa päästä mukaan suureen paintball-taisteluun – olit sitten kokenut värikuulasotija tai ensikertalainen! Paintball on vauhdikas ja nopeaa päättelykykyä vaativa piilourheilullinen ja adrenaliinilla höystetty aktiviteetti, johon voivat osallistua kaikki iästä (huomioithan kuitenkin ikäsuositukset), sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta. Voit osallistua walk-in-pelipäivään yksin, kaverin kanssa tai ryhmänä. Päivän alussa käydään läpi varusteiden käyttökoulutus sekä pelisäännöt. Kahdessa tunnissa ehtii pelaamaan useamman erän samalla, kun Paintball Sissoksen kokenut pelinvetäjä pitää huolen siitä, ettei aika käy pitkäksi missään vaiheessa. Osallistujat jaetaan tasaväkisiin joukkueisiin ja kaikki pelaavat yhdessä, joten tiedossa on hauskaa kaikille!

Yksi pelipaketti sisältää sisäänpääsyn, vuokravarusteet, maastohaalarit ja 500 värikuulaa yhdelle hengelle. Walk-in-pelejä järjestetään kolmella pelikentällä Paintballkeskuksessa ja Sissos Arenalla. Käy tutustumassa pelikenttiin etukäteen Paintball Sissoksen kotisivuilla.

Seuraava walk-in-pelipäivä:

su 4.8. Metsäpelit – Sissos Arena, Vanha Hämeenkyläntie 78, Espoo

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 4.8.2019 järjestettävänä pelipäivänä
 • Voit saapua Walk-in-pelipäivään ilman ennakkoilmoittautumista
 • Ilmoitathan kuitenkin yli 10 hengen peliryhmistä ennakkoon, niin Paintball Sissos osaa varautua toimittamalla riittävästi kalustoa pelipaikalle
 • Tutustu walk-in-pelipäivien ehtoihin etukäteen Paintball Sissoksen kotisivuilla
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

SISSOS

Paintball Sissos toteuttaa ohjattuja paintball-pelejä yli 20 vuoden kokemuksella! Tarjolla on kaupunkisotaa sekä pelejä lämpimissä sisätiloissa ja metsään rakennetulla kentällä. Paintball Sissoksen avulla järjestät niin hauskan parituntisen kavereiden kanssa kuin vauhdikkaat paintball-synttärit, kauden päättäjäiset, illanvietot, pikkujoulut, polttarit ja tyky-päivätkin! Käy tutustumassa yrityksen vauhdikkaaseen menoon Facebookissa ja Instagramissa.

Normaalihinta perustuu Paintball Sissoksen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 28.2.2019.

DIILIÄ MYY

Paintball Sissos
Puh: 09 6899 8989
Y-tunnus: 1497566-9
www.paintballkeskus.fi

Pelikentät:

Paintballkeskus
Läntinen teollisuuskatu 26
02920 Espoo

Sissos Arena
Vanha Hämeenkyläntie 78
02680 Espoo