Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Mesolankahoito 199€ (arvo 720€)

Biohajoavat mesolangat auttavat torjumaan ikämuutoksia ja kiristävät ohutta ja ikääntyvää ihoa. Skin Atelierin ammattitaitoiset sairaanhoitajat asettavat ohuet langat paikoilleen injektoimalla ne kasvojen alueelle. Toimenpiteen avulla voi esimerkiksi nostaa kulmakarvoja, kiristää ihoa leukalinjasta, sekä tasoittaa syviäkin uurteita. Toimii myös laskutuneisiin suupieliin. Ja mikä parasta, kasvot kiinteytyvät ilman että joudut kirurgin veitsen alle! Kiinteämmän ilmeen lisäksi, mesolangat stimuloivat kollageenin tuotantoa ja parantavat verenkiertoa käsitellyllä alueella. Hoito sisältää 30 mesolankaa ja hoidon lopputulokset ovat näkyvissä jopa kaksi vuotta.

Samalla käynnillä sinulle tarjotaan konsultaatio veloituksetta!

Huom! Mesolankahoito ei sovi asiakkaille, joilla on ollut akne tai joilla on aknearpia. Klinikalla on muita vaihtoehtoja, joten kysy lisää niistä. Suosittelemme myös savuttomuutta riskien välttämiseksi.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Timmasta ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Skin Atelierin vastaanotolla

SKIN ATELIER

Idyllinen Skin Atelier tarjoaa laadukkaita ihonhoidon palveluita Helsingin Kaivopuistossa. Vastaanoton kokeneet sairaanhoitajat ovat erikoistuneet esteettisiin hoitoihin sekä erilaisiin iho-ongelmiin. Markkinoiden uusimman laiteteknologian avulla asiakkaille tarjotaan turvallisia hoitomuotoja, luonnollisin mutta näkyvin lopputuloksin. Skin Atelierin palvelutarjonnasta löydät mm. mesoterapiaa, akne-iholle soveltuvia hoitoja sekä PRP-plasmahoidot. Löydät kauneusklinikan myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Skin Atelier asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 9.4.2018.

DIILIÄ MYY

Skin Atelier
Vuorimiehenkatu 5LH3
00140 Helsinki
Puh: 045 614 5172
Y-tunnus: 2541913-1
www.skinatelier.net