Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 3-osainen kasvohoito 44€ (arvo 110€)

3-osainen kasvohoito palauttaa ihosi luonnollinen hehkun! Kasvohoito puhdistaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoasi. Kasvohoito sisältää timanttihionnan, Ultralift-kasvohoidon ja kasvojen kuorintanaamion. Hoito kestää noin 60 minuuttia.

Timanttihionta on tehokas hoitomenetelmä väsyneen ja elottoman ihon elvyttämiseen. Timanttihionnalla voidaan hoitaa monenlaisia iho-ongelmia, kuten ikääntymisen merkkejä, arpeutunutta ihoa tai aknea. Timanttihionta auttaa silottamaan ihoa sekä häivyttämään esimerkiksi juonteita, venymäjälkiä ja maksaläiskiä.

Ultralift-hoito elvyttää ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti ultraäänen avulla. Tuloksena on kiinteä ja napakka iho. Ultralift-hoidonjälkeen kasvoille levitetään ihotyypin mukainen seerumi: energisoiva seerumi, kosteuttava seerumi, herkän ihon seerumi tai kiinteyttävä seerumi.

Kuoriva kasvonaamio auttaa tehokkaasti irrottamaan ihohuokosia tukkivia kuolleita soluja ja epäpuhtauksia. Kuoriva naamio on laadukas ja tehokas, voit valita joko Casmara-alginaattinaamion tai Lamente-naamion.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 12.6.2018 asti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Vain Spaeliten uusille asiakkaille
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Spaeliten onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SPAELITE

Spaelite on Helsingin Pihlajamäessä sijaitseva ylellinen kauneushoitola, joka palvelee asiakkaitaan ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Kauneushoitolan palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa monipuoliset kasvohoidot, vartalohoidot sekä karvanpoistot. Spaelite panostaa erityisesti asiakkaidensa tyytyväisyyteen, ja kaikki hoidot räätälöidään yksilöllisesti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Voit tutustua kauneushoitolaan myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Spaelite
Graniittitie 1
00710 Helsinki
Y-tunnus: 2330333-8
www.spaelite.fi